• Dansk

Playmaker exchange program

Vil du bygge bro mellem danske og libanesiske playmakere, opleve GAME zoner i Beirut, og vise en libanesisk playmaker, hvordan en GAME træning på dansk asfalt ser ud?

Om GAME’s playmaker exchange program
Er du playmaker, kan du nu ansøge om at blive en del af GAME’s playmaker exchange program til sommer. Her udvælges 2 danske og 2 libanesiske playmakere, der på skift skal være vært for hinanden i deres eget land. Der udvælges en Playmaker af hver køn, så pigerne/kvinder hoster hinanden fx.

Som en del af programmet kommer du på en udvekslingsrejse i ca. 7 dage til Libanon. Du vil skulle bo på hostel i det centrale Beirut, du vil skulle deltage i en libanesisk playmakers hverdag, opleve Beirut, opleve træning i lokale GAME zoner og være med til GAME Finals i Libanon.

Op til GAME Finals i Danmark skal du være vært for den libanesiske playmaker. Han/hun skal bo hos dig eller din familie, deltage i din hverdag og opleve sjove og spændende ting i Danmark, som du finder på. Han/hun skal selvfølgeligt også med dig til træning i din lokale GAME zone og med dig til GAME Finals i Danmark. Det er meget vigtigt, at du har tid til at tage dig af din libanesiske Playmaker i perioden

Formål med programmet
Formålet med GAME’s playmaker exchange program er at give dig mulighed for at opleve de ligheder og forskelle, der er mellem at være ung i Danmark og ung i Libanon. Når du og den libanesiske playmaker mødes om at være en del af hinandens hverdag, dyrke sport og have det sjovt sammen, knyttes bånd på tværs af kulturer.

Samtidig får du og den libanesiske playmaker mulighed for at udveksle de erfaringer, I hver især har gjort jer i jeres arbejde med gadesport og med de metoder, I bruger i jeres træning. Et vigtig formål med udvekslingen er, at du bringer viden og erfaringer med hjem til Danmark, og deler den viden. Både for at styrke GAME’s aktiviteter i Danmark og Libanon samt i et bredere perspektiv, for at fortælle andre historier end dem vi normalt ser og hører i vores hverdag og medier.

Hvordan bliver du en del af GAME’s playmaker exchange program?
Du kan ansøge om at blive en del af GAME’s playmaker exchange program ved at sende en ansøgning til frivillig@gamedenmark.org. Ansøgningen kan laves enten på skrift eller som en video, og den kan være på dansk eller på engelsk.

I ansøgningen skal du følge denne ansøgningsguide.

Deadline for ansøgningen er d. 10. maj. Ansøgerne får besked om optagelse d. 15. maj. Playmakerteams i henholdsvis København og Libanon udvælger kandidaterne. Kandidaterne vil blive udvalgt på baggrund af ansøgningen, og på baggrund af det samlede engagement, de har lagt i deres GAME zone.

For at din ansøgning kommer i betragtning skal du kunne svare ja til alle nedenstående punkter:

  • Du er aktiv i zonen
  • Du er mellem 16 og 30 år
  • Du er åben og nysgerrig (kendskab til arabisk er ikke et krav)
  • Du kan deltage aktivt og være fuldt til rådighed i udvekslingsperioden, d. 24.-31. juli (Libanon), og igen d. 21. – 28. august (Danmark)
  • Du skal være dansk statsborger. Hvis du ikke er det, skal du have sikret dig, at du kan få visum til Libanon inden du ansøger

Det praktiske
GAME dækker udgifter til flybilletter, rejseforsikring samt lokal transport og forplejning.

Playmakerne i GAME’s playmaker exchange program dækker selv udgifter til yderligere leveomkostninger.

GAME sørger for at opfylde de nødvendige retningslinjer ift. sikkerheden omkring udvekslingsprogrammets rammer. GAME forbeholder sig retten til at aflyse eller justere udvekslingen i henhold til sikkerhedssituationen.

Playmakerne i GAME’s playmaker exchange program er selv ansvarlige for at overholde retningslinjerne i GAME’s rejsevejledning og Udenrigsministeriets rejsevejledning under opholdet. Den kan du læse her