Placeholder

Playmaker

Hvordan bliver du Playmaker?

Er du over 16 år og har du, ligesom Rodwan fra Rosenhøjen i Aarhus, også lyst til at være en del af Playmaker-teamet hos GAME, så er det med at ansøge lige her.

Rodwan fortæller: “Vi er et team omkring opgaven. Gode træninger med glade deltagere avler flere gode træninger. Og så er der bare er helt vildt mange fantastiske børn og unge ude ved Rosenhøj, hvorfor træningerne kører godt.” 

Læs små fortællinger om oplevelsen som Playmakere i GAME og bliv inspireret nedenfor:
Rodwan Aden
Sumaya Ibrahim
Cyrine Nabulsy

Her kan du tjekke alle vores aktiviteter ud, og danne dig et overblik over hvornår det hele foregår.

Vil du eller dine forældre høre mere om GAME Playmaker uddannelsen, eller har du spørgsmål, så skriv en mail til frivillig@gamedenmark.org, så kontakter vi dig.

GAME afholder udgifter forbundet med uddannelsesweekenderne.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om GAME Playmakere
I GAME kalder vi vores frivillige ‘Playmakere’, og som rollemodeller er det dem, der gør en forskel for børn og unge i boligområder ved at arrangere lokale events og træninger i street dans, street basket, gadefodbold og street fit.

Når du er Playmaker deltager du på vores uddannelse, som består af tre weekend-camps fordelt over et år. Herudover spiller du en aktiv rolle i aktiviteter i dit boligområde, og til større events.

På hver playmakercamp møder du unge fra resten af landet, og du får mulighed for at styrke dine kompetencer ved fx. at uddanne dig til træner eller til at organisere aktiviteter i dit boligområde.

Playmakeruddannelse
Uddannelsen er et tilbud fra GAME til dig som gerne vil gøre en forskel for børn og unge i et boligområde. Som playmaker får du erfaring med frivilligt socialt arbejde, du får lov til at sætte dit præg på gadeaktiviteter i dit boligområde, og så får du lov til at være med i et fedt fællesskab. Til gengæld er du med til at opbygge din GAME lokalafdeling, og kan få indflydelse på, hvordan den bliver til verdens bedste GAME zone.

Du kan vælge et af disse spor på uddannelsen: Street basket, gadefodbold, street dance, street fit eller organizer.

I 2018 er der camp på følgende datoer:

10.-11. marts
14.-15. april
22.-23. september

Uddannelsen er gratis, og du modtager et Playmakerbevis, når du har deltaget på camps, og været aktiv i din GAME zone i min. et år.