Placeholder

Playmaker

Hvordan bliver du Playmaker?
Du kan ansøge om at blive Playmaker her.

Er du over 16 år kan du søge om at blive Playmaker. Du kan se, hvor vi har aktiviteter her.

Vil du eller dine forældre høre mere om GAME Playmaker uddannelsen, eller har du spørgsmål, så skriv en mail til frivillig@gamedenmark.org, så kontakter vi dig.

GAME afholder udgifter forbundet med uddannelsesweekenderne.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om GAME Playmakere
I GAME kalder vi vores frivillige ‘Playmakere’, og de er det vigtigste i GAME. Intet mindre. Det er Playmakere, der gør en forskel for børn og unge i boligområder ved at arrangere lokale events og træninger i street dans, street basket, gadefodbold og parkour.

Når du er Playmaker deltager du på vores uddannelse, som består af tre weekend-camps fordelt over et år. Herudover spiller du en aktiv rolle i aktiviteter i dit boligområde, og til større events.

På hver playmakercamp møder du unge fra resten af landet, og du får mulighed for at styrke dine kompetencer ved fx. at uddanne dig til træner eller til at organisere aktiviteter i dit boligområde.

Playmaker uddannelse
Uddannelsen er et tilbud fra GAME til dig som gerne vil gøre en forskel for børn og unge i et boligområde. Som playmaker får du erfaring med frivilligt socialt arbejde, du får lov til at sætte dit præg på gadeaktiviteter i dit boligområde, og så får du lov til at være med i et fedt fællesskab. Til gengæld er du med til at opbygge din GAME lokalafdeling, og kan få indflydelse på, hvordan den bliver til verdens bedste GAME zone.

I 2017 er der playmakercamps:

25.-26. februar

1.-2. april

16.-17. september

Uddannelsen er gratis, og du modtager et Playmakerbevis, når du har deltaget på camps, og været aktiv i din GAME zone i min. et år.

Se billederne fra sidste uddannelses-camp, som blev afholdt 8.- 9. oktober, 2016.

Playmaker exchange program
Vil du bygge bro mellem danske og libanesiske playmakere, opleve GAME zoner i Beirut, og vise en libanesisk playmaker, hvordan en GAME træning på dansk asfalt ser ud?

Er du playmaker kan du nu ansøge om at blive en del af GAME’s playmaker exchange program til sommer. Her udvælges 2 danske og 2 libanesiske playmakere, der på skift skal være vært for hinanden i deres eget land. Læs mere og ansøg her

Læs små fortællinger om Playmakere i GAME og bliv inspireret
Rodwan Aden
Sumaya Ibrahim
Cyrine Nabulsy