• Dansk
Placeholder

Giv sportssko til børn og unge i Ghana

– Hjælp os med at fylde GAME’s ‘sko-bibliotek’.

Donér 200 kr. til sko-biblioteket her via Visa/Dankort eller MobilePay.

Hvad støtter du?
Hver dag kommer børn og unge for at træne gratis med GAME i Ghana. Det er godt. Men mange har ikke sko – de dukker op i klipklapper eller bare fødder.

Derfor har Mo Tahir, som står for GAME’s aktiviteter i Ghana, opfundet et ‘sko-bibliotek’. Her kan børnene låne et par sportssko inden træningen, som de afleverer igen, når træningen er færdig.

Med de 200 kroner, du donerer, er du med til at fylde sko-hylden. Ikke hos dig selv, men hos GAME i Ghana. Så kan alle børn og unge låne sko til træninger og turneringer i streetbasket, dans og gadefodbold.

’Sko-bibliotek’ i julegave
Du kan få tilsendt et postkort som tak for din donation. Kortet er lige til at hænge på køleskabsdøren eller lægge under juletræet som gave til en, der vil sætte pris på, at børn og unge får lettere adgang til sport og fællesskaber i Ghana.

Udfyld feltet med ’Navn på takke-kort’ på donationssiden, eller skriv din mailadresse i ‘Tilføj kommentar’ i MobilePay, så kontakter vi dig.

Skattefradrag
Du kan få skattefradrag for donationer til GAME.
Ved Visa/Dankort: Skriv dit CPR-nummer, når du overfører pengene, så indberetter vi det til SKAT.
Ved MobilePay: Skriv din mail-adresse i feltet ‘Tilføj kommentar’, så kontakter vi dig for indberetning til SKAT.

Hvorfor lige 200 kr.?
Med en donation på 200 kr. hjælper du GAME til at blive godkendt efter ligningslovens §8A. Eller sagt med andre ord – at blive godkendt som en ‘rigtig’ NGO og dermed have mulighed for at søge endnu flere midler til endnu flere aktiviteter. For at dette kan ske, kræver SKAT, at mindst 100 personer donerer et engangsbeløb på 200 kr. til GAME.

Det er selvfølgelig også muligt at donere et valgfrit beløb på MobilePay til nummer: 74726. Alle bidrag, store som små, er yderst værdsatte og vigtige.

Hvorfor skal børnene have nye sko – er det ikke bedre at sende brugte sko?
De administrative omkostninger ved at indsamle, sortere og sende sko fra Danmark til Ghana er ikke bæredygtigt. Desuden støtter vi gerne lokale handelsdrivende i Ghana med indkøb lokalt. Sidst og ikke mindst, skal leder af GAME Ghana, Mo Tahir, have de skostørrelser, der er er brug for – fordi børn og unge, der træner med GAME i Ghana, kommer i alle sko-størrelser.

Hvad nu hvis der kommer flere penge ind, end der er brug for til sko-biblioteket?
I projektet i Ghana har de i også et bog-bibiliotek, hvor børn og unge kan låne bøger – både fag- og skønlitteratur. Kommer der flere penge ind, end der er brug for i sko-biblioteket, bruges pengene til at opgradere bog-biblioteket.

Tusind tak for din støtte!
GAME arbejder for social forandring via unge-ledet gadeidræt og streetkultur for børn og unge i udsatte områder.

Vi uddanner unge til at være rollemodeller og civilsamfundsaktører i deres lokalområde og til instruktører i streetbasket, gadefodbold og street dance for børn i udsatte områder. GAME arbejder i Danmark, Ghana, Grækenland, Jordan, Libanon, Litauen, Malta og Somaliland og er på vej i Tunesien.