• Dansk
Placeholder

Hani, MVP 2014

10/2-2015

Hani Noor på 16 år er den af GAMEs medlemmer, der har trænet flest gange i GAME København i løbet af 2014. I alt 128 gange har han kørt sit medlemskort igennem slusen i indgangen til GAME København for at spille basket på asfalten. Det har udløst titlen som ’GAMEs Most Valuable Player anno 2014’.

Vi fangede ham til Friday Jam i fredags og fik en lille snak med ham om, hvad han synes der er så fedt ved at komme i GAME København.

Hvad får dig til at besøge GAME så tit?
Alle menneskerne her er bare så flinke. Jeg har lidt svært ved at holde mig væk! Og så holder det mig i gang, både fysisk og socialt.

Folk er imødekommende, hvis man først har været her, får man lyst til at blive ved med at komme. Basket er en fed sport. Jeg spillede selv fodbold da jeg kom, men fik også øjnene op for basket da jeg begyndte at komme her. GAME fik mig til at spille basket, og blive god til det.

Hvordan føles det at være GAME MVP ’14?
Det føles rimelig rart – ja, det er en god følelse. Det giver mig bare endnu mere blod på tanden, til at blive ved med at komme, have det sjovt og udvikle mine skills!

Hvad er din fedeste GAME oplevelse?
Det er en stor samlet, fed oplevelse. Jeg synes at det med, at man lærer så mange nye mennesker at kende og får et netværk, det er det fedeste. Man føler sig også rigtig tryg her.

Hvis du skal slutte af med at sige et par ord, i forbindelse med at du er blevet GAME MVP ’14, hvad skulle det så lyde på?
Hmmm. I virkeligheden, så synes jeg det er min mor der er den ægte MVP. Hashnia hedder hun. Det er jo hende der har født mig. Udover det, så har jeg det bare nice!

– Caroline Bohn