• Dansk
Placeholder

Studentermedhjælper til udviklingsprojekt (Aalborg)

GAME søger studentermedhjælper til udviklingsprojektet Fællesskab på Asfalten (15 timer/ugen)

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med psykosociale udfordringer?

GAME er en Top-200 NGO, og siden 2002 har vi arbejdet for at skabe sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelsen, så alle kan komme med i fællesskabet på asfalten.

I udviklingsprojektet Fællesskab på Asfalten bliver du en del af et projekt, der har til formål at integrere børn og unge med psykosociale udfordringer i gadeidrættens positive fælleskab. Projektet er et treårigt nationalt udviklingsprojekt for børn og unge i alderen 11-25 år med psykosociale udfordringer.

De deltagende børn vil typisk være børn og unge fra specialskoler eller institutioner, der deltager i projektet sammen med deres lærere og pædagoger (fagprofessionelle). Projektet indeholder ydermere et ung-til-ung element, hvor unge i alderen 16-25, som selv har oplevet psykosociale udfordringer, vil indgå som frivillige rollemodeller i projektet.

Studentermedhjælper
GAME søger en selvstændig studentermedhjælper, der kan være med til at sikre projektets fremdrift i Aalborg, mens projektets fuldtidsansatte har kontor i København.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at være tovholder på afviklingen af træninger, have kontakt med frivillige og samarbejdsparter samt indsamle data til dokumentation og evaluering m.v. Du vil være i tæt dialog med projektets leder og koordinator om projektets udvikling og afvikling.

DU FÅR
• En unik chance for at gøre en forskel i en masse børn og unges liv
• Gode kollegaer i både København, Esbjerg, Aalborg og Viborg
• Mulighed for personlig udvikling i en nyskabende og voksende organisation

OM DIG
• Du er struktureret og pligtopfyldende
• Du er en kontaktskaber, som er god til at række ud til mange forskellige mennesker – både børn, frivillige og samarbejdsparter
• Du er en empatisk, anerkendende og inkluderende person
• Du har en erfaring med/interesse for socialt arbejde – gerne med målgruppen

TILTRÆDELSESDATO

Snarest muligt.

ARBEJDSSTED

GAME Streetmekka Aalborg, Kridtsløjfen 10, 9000 Aalborg.

ARBEJDSTID
Stillingen er i udgangspunktet 15 timer ugentligt. Vi aftaler nærmere, hvordan timerne fordeles. Da projektet afvikles som en fritidsaktivitet for deltagerne, vil en del af dine timer skulle ligge om eftermiddagen. Indimellem vil der også være aften og weekendarbejde.

ANSØGNING

Skal uploades på LINK vælg ‘Studentermedhjælper, Udviklingsprojekt (Aalborg)’. Ansøgning og CV samles og uploades i én PDF-fil.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER

Ansøgningsfristen er 14. februar 2019 kl. 12.00. Samtaler afholdes løbende.

MANGFOLDIGHED

er noget, vi hylder, og opfordrer derfor alle uanset køn, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, national, social eller etnisk oprindelse til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION

om jobbet kan du få hos projektleder Cecilia Flomo på tlf. nr. 27 37 51 53 (mellem kl. 13:00 – 14:00).

Vi opfordrer potentielle ansøgere til at opsøge viden på vores hjemmeside www.game.ngo