• Dansk
Placeholder

Studentermedhjælper i frivilligprogram i Esbjerg

ER DU GAME’S NYE STUDENTERMEDHJÆLP I ESBJERG?

I GAME arbejder vi for at skabe positive forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. Det gør vi i vores gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Viborg og Aalborg samt på asfalten i over 25 udsatte boligområder landet over. GAME søger nu en studentermedhjælper til vores ‘Playmakerprogram’, hvor unge frivillige, der typisk selv kommer fra udsatte boligområder, uddannes til at tage lederskab og igangsætte gadeidrætsaktiviteter i både GAME’s huse og på gadeplan.

STILLINGEN
Som studentermedhjælp på Playmakerprogrammet i region Sydjylland vil du blive involveret i rekruttering og fastholdelse af frivillige i hele landet, men med fokus på Sydjylland. En stor del af arbejdet vil være fokuseret på støtte og opfølgning ift. GAME’s frivillige, de såkaldte playmakere, samt udvikling og afvikling af frivilligmøder i GAME zones i region Sydjylland. Derudover vil du være involveret i afvikling af to årlige uddannelsesweekender og andre af Playmaker-programmets nationale indsatser og gadeidrætsaktiviteter. GAME’s frivillige er typisk unge ml. 16-25 år, der brænder for at gøre en forskel i deres egne boligområder. De frivillige påtager sig enten rollen som instruktør inden for en gadeidræt eller som koordinator for de lokale aktiviteter i de udsatte områder. Vigtigst af alt, så er de rollemodeller, der kan møde børn og unge i øjenhøjde.

Din primære arbejdsplads bliver på kontoret i GAME Streetmekka Esbjerg, hvor der, foruden dig, er to fuldtidsansatte og en anden studentermedhjælper. Du vil i det daglige referere til projektkoordinatoren på Playmakerprogrammet i Viborg, og du bliver en del af et ungt team i Viborg og København.

DU FÅR
• Muligheden for at bruge dit talent til at gøre en forskel for udsatte børn og unge
• En vigtig rolle i arbejdet med GAME’s koncepter for rekruttering, fastholdelse, opfølgning og uddannelse af frivillige
• Berøring med mange forskellige arbejdsopgaver relateret til gadeidræt og ungeledelse
• Mulighed for personlig udvikling i en nyskabende organisation

DU ER
• Erfaren inden for projektarbejde og frivillighed
• Kontaktskabende og frisk på at holde oplæg og kommunikere til større grupper
• God til at skabe relationer og samarbejde med forskellige målgrupper – frivillige som samarbejdspartnere.
• God til at koordinere, holde struktur og har øje for detaljen
• Iderig, opsøgende, målrettet og god til at planlægge

TILTRÆDELSESDATO
1/2/2018

ARBEJDSTID
Vil være 10-12 timer om ugen, og vil typisk ligge ml. 9-17 på hverdage, men en del aften-og weekendarbejde kan forekomme ifbm. afholdelse af frivilligmøder, events, møder og uddannelsesweekender. Derudover må der påregnes rejseaktivitet til møder med frivillige.

ARBEJDSSTED
GAME Streetmekka Esbjerg, Nørregade 1C, 6700 Esbjerg, samt i GAME zoner i region Syddanmark.

ANSØGNING
Skal uploades på LINK vælg ”Studentermedhjælper, Playmakerprogram Jylland”. Ansøgning og CV samles og uploades i én PDF-fil.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Ansøgningsfristen er 24. januar kl. 12.00. Ansættelsessamtaler afholdes i GAME Streetmekka, Esbjerg, den 7. februar.