• Dansk
Placeholder

PROJEKTLEDER TIL NY SOCIAL INDSATS I GAME (tidsbegrænset)

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge i en udsat position?

GAME er en Top-200 NGO, og siden 2002 har vi arbejdet for at skabe sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og streetkultur. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelse, så alle kan komme med i fællesskaber og bevægelse.

GAME skal opstarte en ny indsats for psykisk sårbare børn og unge. Projektlederen for indsatsen er på barsel, og vi har derfor brug for en stærk projektleder, som kan skyde projektet godt i gang.

Der er tale om et tre-årigt nationalt udviklingsprojekt for børn og unge i alderen 11-25 år med psykosociale udfordringer. Udviklingsprojektets overordnede formål er at integrere idrætsuvante børn og unge med psykosociale udfordringer i idrætslivets positive fællesskaber.

Projektet har til formål at sænke barriererne for idrætsdeltagelse ved at skræddersy gadeidrætsforløb i parkour til børn i alderen 11-15 år med psykosociale udfordringer. Projektet udvikler desuden igennem en co-designproces en gadeidrætsuddannelse målrettet frivillige, idrætsinstruktører og fagprofessionelle.

Projektet indeholder et peer-to-peer element, da unge i alderen 16-25, som selv har haft eller har psykosociale udfordringer vil indgå som frivillige rollemodeller og gadeidrætsinstruktører i projektet.

PROJEKTLEDER
GAME søger en projektleder til et barselsvikariat, der løber til (forventet) ca. 1. februar 2019

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre den overordnede projektledelse og styring af projektets opstart og fremdrift med det primære fokus at sikre, at der etableres kontakt til samarbejdsparter og rekrutteres deltagere til projektet. Derudover vil du skulle stå for den udviklingsproces, som skydes i gang i efteråret, hvor vi gennem en co-designproces skal udvikle den uddannelse, som er en af hjørnestenene i projektet.

DU FÅR

• En unik chance for at gøre en forskel i en masse børn og unges liv
• Gode kollegaer i både København, Esbjerg, Aalborg og Viborg
• Mulighed for personlig udvikling i en nyskabende og voksende organisation

OM DIG

• Du er en dygtig projektleder
• Du er en kontaktskaber, der er god til at række ud til mange forskellige samarbejdsparter
• Du er en empatisk, anerkendende og inkluderende person
• Du har en erfaring med/interesse for socialt arbejde – gerne med målgruppen
• Du har erfaring med/interesse for uddannelse og udvikling af gode inspirerende læringsmiljøer
• Måske har du også erfaring med at drive innovationsprocesser – og anvende designmetoder

Du kan enten have en bachelor- eller kandidatgrad, men din erfaring er endnu vigtigere.

TILTRÆDELSESDATO
er 1/8-2018.

ARBEJDSSTED
er GAME’s hovedkontor på Enghavevej 82 D i København.

ARBEJDSTID
Stillingen er 37 timer ugentligt med normal arbejdstid i tidsrummet 9.00-17.00. Arbejdstiden vil dog i perioder lægges uden for normal arbejdstid.

ANSØGNING
skal uploades til Podio via linket her som én samlet PDF inkl. CV. Vælg ‘Projektleder – ny social indsats’.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Ansøgningsfristen er d. 21. juni 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt d. 28. juni 2018.

MANGFOLDIGHED
er noget, vi hylder, og opfordrer derfor alle uanset køn, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, national, social eller etnisk oprindelse til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION
om jobbet kan du få hos Chef for udvikling og sociale indsatser Marie Traasdahl Staal (5366 2648) på hverdage i tidsrummet kl. 8.30-9:30. Vi opfordrer potentielle ansøgere til at opsøge viden på vores hjemmeside.