• Dansk

PROJEKTLEDER TIL GAME’S PLAYMAKERPROGRAM (Barselsvikar)

Vil du være med til at gøre en forskel med gadeidræt for børn og unge i udsatte boligområder?

GAME er en Top-200 NGO, og siden 2002 har vi arbejdet for at skabe sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelsen, så alle kan komme med i fællesskabet på asfalten.

Lederen for vores Playmakerteam skal på barsel og derfor har vi brug for en stærk projektleder, som kan sikre, at vores aktiviteter bliver styret sikkert i mål i de kommende ca. 9 måneder.

PÅ PLAYMAKERPROGRAMMET uddanner og støtter vi unge, frivillige rollemodeller til at lave ugentlige træninger i gadeidræt, som fx streetbasket, gadefodbold, dans og street fit for børn og unge i udsatte boligområder. Du kan se en oversigt over de boligområder, hvor vi pt. arbejder via linket her: http://gamedenmark.org/game-zoner/

PROJEKTLEDER
GAME søger en projektleder til et barselsvikariat, der løber fra 1. juni 2018 til (forventet) ca. 1. Marts 2019

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre den overordnede projektledelse og styring af programmets fremdrift. Dvs. årsplan- og ressourcestyring på aktiviteter såsom rekruttering af Playmakere, opstart af GAME-zoner, events mm.
Derudover vil du være ansvarlig for afrapporteringer til donorer på både lokale og nationale bevillinger samt økonomistyring på alle programaktiviteter.

Teamet deler ansvar for frivilligopfølgning, dialog med samarbejdsparter for de forskellige GAME-zoner rundt i hele landet. Sammen med resten af playmakerteamet vil du være med til at udvikle og afvikle tre årlige uddannelsescamps, der samler frivillige på tværs af landet til weekender med empowerment, alternative måder at lære på og fokus på fællesskab.

Stillingen indeholder ikke personaleledelse.

DU FÅR
· En unik chance for at gøre en forskel or børn og unge i udsatte boligområder
· Gode kollegaer i både København og andre dele af landet
· Mulighed for personlig udvikling i en nyskabende og voksende organisation

DU ER
· En haj til projektledelse og koordinering
· Ikke bange for Excel ark og har flair for økonomistyring
· Motiveret af at arbejde med frivillige og god til at møde frivillige i øjenhøjde
· Professionel i dine samarbejdsrelationer med kommunale og lokale samarbejdspartnere
· En empatisk, anerkendende og inkluderende person
· Grundig, pligtopfyldende og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde
· Interesseret i gadeidræt og gadekultur som et redskab til social forandring

Du kan enten have en bachelor- eller kandidatgrad, men din erfaring er endnu vigtigere.

TILTRÆDELSESDATO er 1/6-2018.

ARBEJDSSTED er GAME’s hovedkontor på Enghavevej 82 D i København.

ARBEJDSTID: Stillingen er 37 timer ugentligt med normal arbejdstid i tidsrummet 9.00-17.00. Arbejdstiden vil dog i perioder lægges uden for normal arbejdstid, da møder med frivillige ofte ligger om eftermiddagen eller aftenen, mens events og uddannelse typisk ligger i weekender.

ANSØGNING skal uploades til Podio via linket her som én samlet PDF inkl. CV. Vælg ”Projektleder, Playmakerprogrammet (barselsvikariat)”

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Ansøgningsfristen er d. 20. April 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt d. 25. April 2018 med mulighed for en 2. samtale d. 27. April 2018.

MANGFOLDIGHED er noget, vi hylder, og opfordrer derfor alle uanset køn, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering og national, social eller etnisk baggrund til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION om jobbet kan du få hos Chef for Udvikling og Sociale Indsatser, Marie Traasdahl Staal (53662648), på hverdage i tidsrummet kl. 8.30-9:30. Vi opfordrer potentielle ansøgere til at opsøge viden på vores hjemmeside.

For generel information om GAME se: www.game.ngo.