• Dansk
Placeholder

Projektkoordinator til Playmakerprogram

Vil du være med til at gøre en forskel som projektkoordinator for børn og unge i udsatte boligområder gennem gadeidræt og streetkultur?

GAME ER en dansk Top-200 NGO, som siden 2002 har arbejdet for at skabe sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og streetkultur i udsatte boligområder rundt om i Danmark og udenfor Danmark. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelse, så alle kan komme med i fællesskaber på asfalten.

Vi søger nu en medarbejder til vores Playmakerprogram, hvis primære rolle bliver at støtte op om de aktiviteter, som unge rollemodeller skaber for børn og unge i boligområderne.

PÅ PLAYMAKERPROGRAMMET
uddanner og støtter vi unge, frivillige rollemodeller til at lave ugentlige træninger i gadeidræt, som fx streetbasket, gadefodbold, dans og street fit for børn og unge i såkaldte GAME-zoner i 33 boligområder i Danmark.

PROJEKTKOORDINATOR
GAME søger en fuldtidsmedarbejder til at støtte vores frivillige på Sjælland, udvikle eksisterende GAME-indsatser i boligområder, samt etablere nye samarbejder. Du er struktureret, er god til og har lyst til at komme ud på gaden og møde frivillige i øjenhøjde. Du arbejder samtidig godt sammen med kommunale og lokale samarbejdspartnere, fx fra kommunale forvaltninger, boligforeninger, foreninger, skoler, fritidsklubber samt boligsociale indsatser, og er god til at tilrettelægge og indgå i lokale og meget forskelligartede samarbejdsfora. Du er også klar til at række ud til forældregrupper i boligområderne og få dem inddraget i aktiviteterne zonerne på en god måde.

Sammen med resten af Playmakerteamet vil du, udover det løbende arbejde med GAME-zonerne, også være med til at udvikle og afvikle uddannelsescamps, der samler frivillige på tværs af landet til weekender med smæk på, alternative måder at lære og fokus på fællesskab.

Jobbet er alsidigt og spænder fra driftsopgaver og eventafvikling til udvikling, fastholdelse og motivation af frivillige. Du kan enten have en bachelor- eller kandidatgrad, men din erfaring er endnu vigtigere.

DU FÅR

• En unik chance for at gøre en forskel i udsatte boligområder og i unge rollemodellers liv
• Gode kollegaer i København og Viborg samt andre dele af landet
• Mulighed for personlig udvikling i en nyskabende og voksende organisation

DU ER

• Motiveret af at arbejde med frivillige, og har erfaring med motivation og fastholdelse af frivillige og er en person, som de frivillige kan identificere sig med
• En empatisk, anerkendende og inkluderende person
med et godt humør og et højt energiniveau
• Grundig, pligtopfyldende og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde
• Interesseret i gadeidræt og streetkultur som et redskab til social forandring
• Interesseret i – og har også meget gerne erfaring med-  læring og udvikling af uddannelsesindhold

TILTRÆDELSESDATO
er hurtigst muligt efter indgået aftale.

ARBEJDSSTED
er GAME Streetmekka København, Enghavevej 82.

ARBEJDSTID
Stillingen er 37 timer ugentligt med normal arbejdstid i tidsrummet 9.00-17.00. Arbejde uden for normal arbejdstid vil dog skulle påregnes, da møder med frivillige ofte ligger om eftermiddagen/aftenen og events og uddannelse typisk i weekender. Da der forventes mange møder rundt i landet, vil det være en fordel, at du har kørekort.

ANSØGNING
skal uploades til Podio via linket her som én samlet PDF inkl. CV.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Ansøgningsfristen er 21. oktober 2018. Samtaler forventes afholdt d. 30. oktober med mulighed for en 2. samtale d. 31. oktober.

FORSKELLIGHED
er noget, vi efterstræber, og opfordrer derfor alle uanset køn, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, national, social eller etnisk oprindelse til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION
om jobbet som projektkoordinator kan du få hos chef for udvikling og sociale indsatser, Marie Traasdahl Staal, (mobil: 5366 2648) på hverdage i tidsrummet kl. 8.30-9.00.

BEMÆRK
at det ikke er muligt at få fat på Marie fra 13/10– 21/10. Vi opfordrer potentielle ansøgere til at opsøge viden på vores hjemmeside www.game.ngo – i særdeleshed mens Marie er bortrejst.