• Dansk
Placeholder

Praktikant i booking og events

Kunne du tænke dig at få erfaring med og kompetencer inden for:
• markedsføring af konferencer og store events i hele landet
• planlægning og afvikling af store events og konferencer i GAME Streetmekka husene København, Esbjerg, Viborg og Aalborg
• samarbejde med folkeskoler og institutioner omkring gadeidrætstilbud
og samtidig gøre en forskel for udsatte børn og unge?

Så skal du være praktikant i GAME Streetmekka København.

GAME ER
en non-profit gadeidrætsorganisation, som siden 2002 har arbejdet for at skabe varige sociale forandringer ved at etablere nyskabende faciliteter og uddanne unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

I GAME Streetmekka København arbejder vi tæt sammen med skoler og institutioner i Københavns Kommune om at udbrede gadeidræt til så mange børn og unge som muligt. Vi arrangerer idrætsforløb med skolerne og afholder store gadedage med henblik på at introducere sportsgrene som parkour, streetbasket og street dance til børn og unge.

Som praktikant på booking og event vil man være ansvarlig for husets bookinger og være en stor del af den daglige drift. Dette indebærer, at tage imod nye brugergrupper og skoler, samt at have ansvaret for husets faciliteter og koordineringen af diverse træninger og bookinger.

Herudover afholder vi større konferencer og events, hvor man som praktikant vil blive en vigtig brik i planlægningen og afvikling af disse. Her vil man stifte bekendtskab med at udarbejde tilbud til konferencerne, indhente tilbud fra samarbejdspartnere og udarbejde produktionsplaner mm.

Som praktikant vil du få mulighed for at arbejde med:
• planlægning og afvikling af events, konferencer og skoleforløb
• kontakt til samarbejdspartnere, skoler og institutioner
• administrative opgaver i forbindelse med bookinger og fakturering
• udarbejdelse af tilbud til konferencer, gadeidrætsdage og skoleforløb
• markedsføringsopgaver såsom branding af konferencer
• organisatoriske planlægningsopgaver

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med booking- og eventmanageren i GAME.

VI FORVENTER AT DU
• er i gang med en relevant videregående uddannelse
• er udadvendt og servicemindet overfor samarbejdspartnere
• er god til mennesker og kan møde husets brugere i øjenhøjde
• er struktureret og god til at have mange bolde i luften på en gang og til at holde overblik

RENT PRAKTISK
Praktikperioden finder sted i forårssemestret 2019, med start 4. februar. Vi er fleksible ifht. længde på praktikperioden og arbejdstiden så det passer ind med dit studie. Kontorets åbningstider er hverdage fra 09:00-17:00. Aften og weekendarbejde kan forekomme ifbm. møder og events.

Du vil få tildelt en praktikvejleder i GAME, som afholder månedlige 1-on-1 samtaler med dig om mål, trivsel og opgaver. Du bliver en del af vores gratis frokostordning.

Som praktikant i GAME vil du varetage specifikke faglige opgaver og være inde over den generelle drift. Din hverdag vil derfor være en kombination af fagligt relevante projektopgaver, administrative opgaver og praktiske opgaver.

Praktikken er ulønnet.

ARBEJDSSTED
er GAME Streetmekka, Enghavevej 82D i København.

DIN ANSØGNING
skal uploades sammen med CV som én samlet pdf. Brug venligst dette link til upload: Podio, hvor du vælger den praktikplads du søger. Hvis du søger flere praktikstillinger hos GAME, skal du uploade en ansøgning til hver stilling og skrive i ansøgningen, hvilke andre praktikstillinger i GAME, du søger.

Notér gerne, hvor du har set opslaget.

ANSØGNINGSFRIST
Søndag d. 28. oktober kl. 24.00. Samtaler afholdes snarest derefter.

YDERLIGERE INFORMATION
Ring til os på hverdage mellem kl. 13:00-14:00 på 7020 8323 og spørg efter: Signe Larsen. Vi glæder os til at høre fra dig