• Dansk
Placeholder

Kommunikations- medarbejder

Kan du fortælle den gode historie på alle platforme? Kan du skrive engagerende til vidt forskellige målgrupper? Elsker du sociale medier og den fart, de har på? Kan du understøtte GAME’s kommunikationsstrategi med ambitiøse, modige engagerende produktioner og indsatser? Og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Så læs videre.

GAME er en Top-200 NGO og siden 2002 har vi arbejdet for at udbrede gadeidræt og gadekultur med udgangspunkt i de unges egne ressourcer. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelsen, så alle kan komme med i legen og fællesskabet på asfalten. Vi udvider kraftigt i disse år og er i gang med at åbne to nye gadeidrætsfaciliteter i Danmark, og introducerer GAME i nye lande.

Formålet med GAME’s kommunikationsindsatser er at skabe synlighed og opbakning til vores arbejde med social forandring gennem ungeledet gadeidræt og streetkultur både herhjemme og internationalt. Kommunikationsindsatsen skal være relevant for en meget alsidig målgruppe – fra børn og unge i udsatte boligområder, over lokale samarbejdspartnere til politikere, medier og donorer.

Den rette medarbejder
GAME søger en fuld tid kommunikationsmedarbejder, der med reference til kommunikationschefen i GAME kan koordinere og kommunikere alle vores indsatser til mange målgrupper. Opgaverne i jobbet er meget alsidige. Først og fremmest skal du kunne skrive. Du skal producere content såsom artikler, data og nyhedsbreve til mange platforme som for eksempel web, SoMe, pressemateriale, kampagner, events, trykte materialer, ansøgninger og intern kommunikation. Erfaring med video og grafik er en fordel.
Du vil desuden blive engageret i pressearbejde, udvikling af en e-learning platform og udrulning af GAME’s brand til nye lande.

DU FÅR

• en unik chance for at gøre en forskel via ungeledet gadeidræt & gadekultur
• et spændende og alsidigt job med mange udviklingsmuligheder
• engagerede kolleger i en organisation med fart på og høje ambitioner både i Danmark og internationalt
• en central rolle i udviklingen og implementeringen af GAME’s kommunikationsstrategi

DU ER

• systematisk og har godt overblik
• sproglig stærk i tale og skrift både på dansk og engelsk er en forudsætning
• erfaren med arbejde med sociale medier og presse
• motiveret af at arbejde med børn, unge og frivillighed i sociale projekter
• en empatisk, anerkendende og inkluderende person
• en erfaren kommunikator, der kan holde det lange, sammenhængende overblik, men også elsker de hurtige deadlines
• kreativ, men også disciplineret

TILTRÆDELSESDATO
er så snart som muligt.

ARBEJDSSTED
er GAME Streetmekka København, Enghavevej 82D, 2450 KBH SV.

ANSØGNING
skal uploades sammen med CV som én samlet pdf inkl. eksempler på dine tekster både på dansk og engelsk.
Brug dette link til upload: Podio. Vælg ”Kommunikationsmedarbejder i GAME”.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
ansøgningsfristen er 17. december 2017 kl. 24.00. Ansættelsessamtaler forventes at blive gennemført den 21. december 2017.

MANGFOLDIGHED
er noget vi hylder og opfordrer derfor alle uanset køn, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, national, social eller etnisk oprindelse til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION
om jobbet kan du få hos Ida Brix: +45 2628 6553 på hverdage i tidsrummet kl. 13-13:30. For generel information om GAME, se: www.gamedenmark.org