• Dansk
Placeholder

INSTRUKTØRER TIL GAME URBAN MUSIC SCHOOL

I GAME arbejder vi for at skabe positive forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. Det gør vi i vores faciliteter dedikeret til gadeidræt og gadekultur, de såkalte Streetmekka’er i København, Viborg, Esbjerg og Aalborg samt på asfalten i over 25 udsatte boligområder landet over.

GAME Streetmekka Aalborg søger nu instruktører til at kickstarte og undervise i vores kommende Urban Music School i GAME Streetmekka Aalborg. Her indrettes to lokaler til hhv. DJ-skole og studie/beat produktion. Lokalerne vil fremadrettet kunne bruges af medlemmerne af GAME Streetmekka Aalborg.

For at introducere og inspirere brugere/musikinteresserede til rammerne søger vi nu to forskellige profiler til at stå for undervisning i to forskellige 10 ugers forløb som vi gentager i de kommende år. Fælles for begge forløb er, at GAME i samarbejde med DJ Noize har udviklet en læringsplan, der introducerer deltagerene til udstyr, teknikker samt udvikler deres færdigheder og tilgange til DJ’ing og musikproduktion.

Instruktørerne vil derfor blive undervist af bl.a. DJ Noize inden de selv kommer til at undervise andre.

De to forskellige profiler vi søger skal undervise mindre hold i følgende:

Beatmix (Dj’ing)
Vi bruger Pioneer RX2 DJ controllers med Rekordbox software som udgangspunkt til at introducere deltagerne til beatmix, så de efter forløbet selv kan fungere som DJ’s.

Beat Production
Med udgangspunkt i programmet Logic Pro arbejdes der med produktion af beats, sampling og indspilning.

TILTRÆDELSESDATO
er i starten af oktober 2019. Vi forventer at opstarte holdundervisning allerede i oktober

ARBEJDSTID
Holdundervisningen vil ligge i moduler af to timer som vi forventer vil foregå over ti uger på udvalgte eftermiddage eller aftener. Dertil kommer facilitering af åbne sessions gennem hele året. Disse sessions vil typisk ligge i eftermiddags- eller aftentimerne.

LØN
Aftales ud fra erfaring og kvalifikationer

ARBEJDSSTED
er GAME Streetmekka Aalborg, Kridtsløjfen 10, 9000 Aalborg

ANSØGNING
skal sendes til Podio via linket her vælg stillingen ”Instruktører til GAME Urban Music School (Aalborg)” Ansøgning og CV skal være vedhæftet som en (1) PDF-fil.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Send ansøgning hurtigst muligt – eller senest 4. oktober 2019 og samtaler vil blive afholdt umiddelbart efter.
Ved spørgsmål til stillingen ring på tlf. 70208323 og spørg efter Reva Hagins i tidsrummet 10-15