• Dansk
Placeholder

Instruktør til udviklingsprojekt i GAME i Viborg

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med psykosociale udfordringer?

GAME er en Top-200 NGO, og siden 2002 har vi arbejdet for at skabe sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelsen, så alle kan komme med i fællesskabet på asfalten.

I udviklingsprojektet Fællesskab på Asfalten, bliver du en del af et projekt, der har til formål at integrere børn og unge med psykosociale udfordringer i gadeidrættens positive fælleskab. Projektet er et treårigt nationalt udviklingsprojekt for børn og unge i alderen 11-25 år med psykosociale udfordringer.

De deltagende børn vil typisk være børn og unge fra specialskoler eller institutioner, der deltager i projektet sammen med deres lærere og pædagoger (fagprofessionelle). Projektet indeholder ydermere et ung-til-ung element, hvor unge i alderen 16-25, som selv har oplevet psykosociale udfordringer, vil indgå som frivillige rollemodeller i projektet.

Instruktør
GAME søger to instruktører til at undervise i parkour, som er motiveret for at undervise børn og unge med psykosociale udfordringer. Man behøver ikke at have kendskab til parkour, men det er et klart plus, hvis du elsker at arbejde med børn.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at afvikle træninger samt deltage på uddannelsesdage, hvor dig og de resterende instruktører vil få uddannelse i at undervise parkour samt få kendskab til målgruppen.

DU FÅR

• En unik chance for at gøre en forskel i en masse børn og unges liv
• Mulighed for at få undervisningserfaring med børn der til dagligt har det sværere end andre
• Gode kollegaer i både København, Esbjerg, Aalborg og Viborg
• Kendskab til at arbejde med socialpædagogiske metoder i en idrætsfaglig kontekst.

OM DIG
• Du er en kontaktskaber, som er god til at række ud til mange forskellige mennesker – både børn, frivillige og fagprofessionelle
• Du er en empatisk, anerkendende og inkluderende person
• Du har en erfaring med/interesse for undervisning.
• Du er nysgerrig på at lære nye former for idrætsformer
• Du er ikke bange for at stille dig foran andre og undervise

TILTRÆDELSESDATO
Hurtigst muligt

ARBEJDSSTED
GAME Streetmekka Viborg, Nelikkevej 2, 8800 Viborg

ARBEJDSTID
Projektet er 1-2 gange om ugen, hvor du skal afholde træninger i fællesskab med en anden instruktør. Træningstiden pr. træning er 1 time, hvor du har en halv times forberedelse pr. træning.

ANSØGNING
sker ved at ansøge over Podio.com ved følge dette link.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Samtaler afholdes løbende

MANGFOLDIGHED
er noget, vi hylder, og opfordrer derfor alle uanset køn, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, national, social eller etnisk oprindelse til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION
om jobbet kan du få hos projektkoordinator Bente Justesen på tlf. nr. 27 11 66 04.

Vi opfordrer potentielle ansøgere til at opsøge viden på vores hjemmeside www.game.ngo