• Dansk
Placeholder

GAME SØGER GRAFISK TALENT

En talentfuld, kreativ og selvstændig ung grafiker med interesse for streetkultur og gadeidræt søges til studiejob i en organisation i udvikling.

STILLINGEN
I stillingen som GAME’s grafiker vil du blive en del af en organisation, der laver gadeidræt og streetkultur for børn og unge.

Din primære arbejdsopgave bliver at bidrage til udviklingen af GAME’s visuelle identitet og være med på en lang række spændende grafiske arbejdsopgaver. I samarbejde med vores kommunikationschef vil du stå for produktionen flyers, plakater, annoncer, merchandise, videoer, publikationer, onsite kommunikation osv. samt være ansvarlig for løbende at levere content til vores web platforme.

Arbejdet kommer til at foregå i tæt samarbejde med alle teams i GAME, trænere, frivillige og samarbejdspartnere, som alle er tilknyttet organisationen, og du vil blive del af en ung og ambitiøs arbejdsplads, hvor der er mulighed for at lære en masse.

VI FORVENTER, AT DU
er god til at indgå i sociale sammenhænge, og at du kan håndtere et selvstændigt ansvar såsom at færdiggøre en grafisk produktion på egen hånd. Du skal være visuelt kreativ og have evnerne til at skabe en grafisk stil ud fra vores visuelle identitet. Derudover er du grundig, detaljeorienteret og i stand til at levere grafiske produktioner af høj kvalitet.

Vi forventer, at du er i gang med en grafisk eller kommunikativ uddannelse og er en erfaren bruger af Photoshop, Illustrator og In Design. Yderligere erfaring med hjemmesider, CMS, HTML kodning, SEO optimering, fotografi, videoproduktion osv. er en fordel.

ARBEJDSTID
vil være ca. 20 timer om ugen. Der er mulighed for fleksibilitet i forhold til at tilpasse vagterne til din uddannelse, og der forekommer svingende arbejdstider i forbindelse med arrangementer.

ARBEJDSSTED
er GAME Streetmekka på Enghavevej 82D i København.

ANSØGNINGSFRIST
17. december 2017. Samtaler løbende

ANSÆTTELSE
Snarest muligt.

ANSØGNING
skal indsendes via Podio med eksempler på grafisk arbejde og CV. Vælg stillingen ‘Grafisk designer – studentermedhjælper’.

YDERLIGERE INFORMATION
om jobbet kan du få hos Ida Brix, kommunikationschef i GAME på tlf: 2628 6553.

OM GAME
GAME er en gadeidrætsorganisation, som arrangerer åbne træninger i street basket, street soccer, dans og parkour i boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg – og fra 2018 i Viborg og Aalborg. GAME uddanner unge, frivillige GAME Playmakers, der driver de lokale street events og træninger.

GAME arbejder også i Libanon og Somaliland.

SE MERE
om GAME på gamedenmark.org