• Dansk
Placeholder

Praktikant på frivilligprogram Viborg

GAME søger praktikant med fokus på rollemodeller, frivilligledelse, udvikling og uddannelse i Viborg

Kunne du tænke dig at få erfaring med og kompetencer indenfor:

• projekt- og frivilligledelse
• ungeledet rollemodelsindsatser
• koordinering og udvikling af uddannelsescamps for unge rollemodeller
• motivation og fastholdelse af frivillige
• sport som udviklingsmetode
• strategisk udvikling
– og samtidig gøre en forskel for børn og unge i udsatte boligområder? Så skal du være praktikant på GAME’s frivilligprogram – Playmakerprogrammet.

I GAME kalder vi vores frivillige ‘Playmakere’, og de gør en forskel for børn og unge i udsatte boligområder ved at arrangere lokale events og træninger i street dance, gadefodbold, street basket og street fit. I Playmakerprogrammet arbejder vi for at klæde unge på til at kunne tage ansvar i deres eget boligområde. Vores frivillige er rollemodeller, der uddannes til at anvende empowermentmetoder og skabe positive fællesskaber for børn og unge mellem 8 og 16 år.

Som praktikant vil du få mulighed for at arbejde med:
• at understøtte frivilligaktiver på landsplan, herunder løbende udvikling af programmet og de unge rollemodellers ungelede indsats i deres nærområde
• udvikling og afvikling af programelementer i GAME’s frivilliguddannelse
• deltage i den strategiske udvikling af frivilligprogrammet i GAME gennem innovations- og forskningsprojektet; ASFALT
• kommunikation og PR-arbejde for Playmakerprogrammet

Playmakerteamet arbejder tæt sammen med GAME Streetmekka husene, og du vil derfor også få rig mulighed for arbejde med opgaver, der ligger uden for playmakerprogrammets rammer.

VI FORVENTER AT DU
• er i gang med en relevant videregående uddannelse, enten på bachelor eller kandidatniveau
• er ansvarsbevidst, imødekommende og god til at indgå i sociale sammenhænge
• er struktureret og kan arbejde selvstændigt og i teams
• har gåpåmod og kan gå forrest i mødet med frivillige

RENT PRAKTISK
Praktikperioden finder sted i forårssemesteret 2019 med start 4. februar. De første to dage foregår i København. GAME betaler transport og overnatning til disse 2 dage.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 30 timer ugentligt og ligger normalt i hverdagene mellem kl. 9 og 16.30. Aften og weekendarbejde kan forekomme ifbm. frivilligmøder, events og uddannelse. Vi er bevidste om forskellige studieordninger og er fleksible ift. ugentlige arbejstimer etc. Du vil få tildelt en praktikvejleder i GAME, som afholder månedlige 1-on-1 samtaler med dig om mål, trivsel og opgaver.

Som praktikant i GAME vil du varetage specifikke faglige opgaver og være inde over den generelle drift. Din hverdag vil derfor være en kombination af fagligt relevante projektopgaver, administrative opgaver og praktiske opgaver.

Praktikken er ulønnet.

ARBEJDSTID
vil, som udgangspunkt, være ca. 30 timer om ugen i en periode på 5-6 måneder. Bor man langt fra arbejdspladsen, kan der aftales hjemmearbejdsdage eller arbejdsdage med praktikvejlederen i Aarhus.

ARBEJDSSTED
er GAME Streetmekka Viborg, Nellikevej 2, Viborg. Husk, at man som studerende kan få transportudgifter betalt fra hjemmeadresse til praktiksted.

ANSØGNING
skal uploades sammen med CV som én samlet pdf. Brug venligst dette link til upload: Podio, hvor du vælger den praktik-plads du søger. Hvis du søger flere praktikstillinger hos GAME, skal du uploade en ansøgning til hver stilling og skrive i ansøgningen, hvilke andre praktikstillinger i GAME, du søger.

Notér gerne, hvor du har set opslaget.

ANSØGNINGSFRIST
Ansøgningsfristen kører løbende. Samtaler afholdes løbende.

YDERLIGERE INFORMATION
Ring til os på hverdage mellem 13-14 ved spørgsmål: Malene Jakobsen, 40 88 83 11.

Vi glæder os til at høre fra dig!