• Dansk
Placeholder

PROJEKTKOORDINATOR TIL GAME’S PLAYMAKERPROGRAM

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge i udsatte boligområder?

GAME er en Top-500 NGO, og siden 2002 har vi arbejdet for  at skabe sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. Målet er at sænke tærsklen til idrætsdeltagelsen, så alle kan

komme med i fællesskabet på asfalten. Vi udvider nu vores Playmakerteam, så vi kan blive endnu bedre til at uddanne og støtte unge rollemodeller i udsatte boligområder, og nå ud til endnu flere børn og unge.

PÅ PLAYMAKERPROGRAMMET uddanner og støtter vi unge, frivillige rollemodeller til at lave ugentlige træninger i gadeidræt, som fx street basket, gadefodbold, dans og street fit for børn og unge i udsatte boligområder.

PROJEKTKOORDINATOR
GAME søger en fuldtidsmedarbejder til at støtte vores frivillige i Jylland, udvikle eksisterende GAME-indsatser i boligområder samt etablere nye samarbejder. Du er struktureret og god til at møde frivillige i øjenhøjde, og arbejder samtidig godt sammen med kommunale og lokale samarbejdspartnere, fx fra kommunale forvaltninger, boligforeninger, foreninger, skoler, fritidsklubber samt boligsociale indsatser. Du kommer til at have opfølgning med de frivillige, både ved lokale møder og på distancen, så relationen til de frivillige er vigtig. Du kan se en oversigt over de boligområder, hvor vi pt. arbejder via linket her: gamedenmark.org/game-zoner

Sammen med resten af playmakerteamet vil du også være med til at udvikle og afvikle tre årlige uddannelsescamps, der samler frivillige på tværs af landet til weekender med smæk på, alternative måder at lære og fokus på fællesskab. Jobbet er alsidigt og spænder fra driftsopgaver og eventafvikling til udvikling, fastholdelse og motivation af frivillige. Du kan enten have en bachelor- eller kandidatgrad, men din erfaring er endnu vigtigere.

DU FÅR

  • En unik chance for at gøre en forskel i udsatte boligområder og i unge menneskers liv
  • Gode kollegaer i både København og Viborg samt andre dele af landet
  • Mulighed for personlig udvikling i en nyskabende og voksende organisation

DU ER

  • Motiveret af at arbejde med frivillige, og har erfaring med motivation og fastholdelse af frivillige (du har muligvis erfaring med peer-to-peer som metode)
  • En empatisk, anerkendende og inkluderende person
  • Grundig, pligtopfyldende og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde
  • Interesseret i gadeidræt og gadekultur som et redskab til social forandring

TILTRÆDELSESDATO er hurtigst muligt efter indgået aftale og senest 1/4.

ARBEJDSSTED er GAME Streetmekka Viborg, Nellikevej, 8800 Viborg. Resten af Playmakerteamet sidder på GAME’s sekretariat i København, og der vil være fokus på tæt kontakt samt en månedlig arbejdsdag i København. I stillingen som projektkoordinator vil man referere til Playmakerteamets leder Nikoline Olsen, som arbejder fra København.

ARBEJDSTID: Stillingen er 37 timer ugentligt med normal arbejdstid i tidsrummet 9.00-17.00. Arbejdstiden vil dog i perioder lægges uden for normal arbejdstid, da møder med frivillige ofte ligger om eftermiddagen eller aftenen, mens events og uddannelse typisk ligger i weekender. Da der forventes mange møder rundt i landet er det en forudsætning, at du har kørekort.

ANSØGNING skal uploades til Podio via linket her som én samlet PDF inkl. CV.

ANSØGNINGSFRIST & SAMTALER
Ansøgningsfristen er 4. februar 2018. Alt efter antal ansøgere afholder vi korte første-runde samtaler over Skype d. 12/2 og evt. anden samtale i Viborg d. 16/2.

MANGFOLDIGHED er noget vi hylder, og opfordrer derfor alle uanset køn, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, national, social eller etnisk oprindelse til at søge job hos GAME.

YDERLIGERE INFORMATION om jobbet kan du få hos Nikoline Olsen (30669250) på hverdage i tidsrummet kl. 13-13:30. BEMÆRK, at det ikke er muligt at få fat på Nikoline fra 13/1– 4/2. Vi opfordrer potentielle ansøgere til at opsøge viden på vores hjemmeside – i særdeleshed mens Nikoline er bortrejst.

For generel information om GAME se: www.gamedenmark.org.