Placeholder

GAME er nu blandt verdens 200 bedste NGO’er

NGO Advisor har netop offentliggjort deres eksklusive liste over verdens Top 500 NGO’er. GAME er igen i år på listen og tilmed rykket 66 pladser op fra sidste år. Dermed er GAME nu kåret som nummer 195 på listen over verdens bedste NGO’er. NGO Advisor gør listen op ud fra kriterier som innovation, bæredygtighed og resultater, og GAME bliver anerkendt for at sikre fremgang på hele feltet.

Simon Prahm er CEO i GAME og han er meget stolt over placeringen på NGO Advisor listen:
“GAME har haft en økonomisk fremgang på 26 procent i 2015 og vores innovative metode med unge-ledet gadeidræt og streetkultur gør en kæmpe forskel i Danmark og Libanon hver eneste dag. Vi er meget beærede over den anerkendelse, placeringen på verdens top 200 betyder. Næste skridt for GAME er at tage vores metoder endnu mere ud i verden.”

GAME arrangerer træninger og turneringer i street basket, street soccer, dans og parkour i udsatte boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg og udsatte områder i Libanon. Det er unge frivillige GAME Playmakere, der driver de lokale street events og træninger.

GAME uddanner lokale unge fra boligområderne som GAME Playmakere. Uddannelsen ruster de unge til at drive ugentlige træninger i gadeidræt og gadekulturevents i 26 GAME-zoner i Danmark og 11 GAME-zoner i Libanon. GAME Playmakere virker desuden som rollemodeller i de udsatte boligområder og er en vigtig del af de sociale forandringer, GAME arbejder for.

Se GAME’s score på områder som Innovation Ratio, Impact Measurement og Transparency på GAME’s profil på NGO Advisor her.