• Dansk
Placeholder

24/1-2018Vi åbner i Aalborg og Viborg

Inden længe står de to nye GAME Streetmekka’er i henholdsvis Aalborg og Viborg klar til åbning. Den gamle Vestas-bygning i Viborg og Kridtsløjfen i Aalborg er nu næsten færdig renoveret og de to udtjente industribygninger, er nu omdannet til asfalterede gadeidræts- og kulturhuse.

De to nye huse bliver nyeste skud på GAME Streetmekka-stammen. De nye GAME Streetmekka’er er inspireret af de to etablerede huse i København og Esbjerg. København åbnede tilbage i 2010, og Esbjerg fulgte trop i 2016.

Mikkel Selmar der er ansvarlig for alle GAME Streetmekka faciliteterne glæder sig til de to nye åbninger:”Vores ambition er at GAME Streetmekka Aalborg og Viborg bliver det nye samlingspunkt ift. gadeidræt og gadekultur. Derved bliver husene ramme for positive fællesskaber på tværs af brugernes forskellige interesser og baggrunde. Vi glæder os helt enormt meget til åbningerne og meldingerne fra nogle af de kommende brugere er, at de heller ikke kan vente med at indtage asfalten.”

Med de nye GAME Streetmekka’er er der nu mulighed for at tilbyde børn, unge og voksne et sted, hvor de kan dyrke alt ved street-kulturen. De nye GAME Streetmekka’er byder på en lang række aktiviteter, herunder streetbasket, parkour, gadefodbold og streetdance. Huset skal være med til at tiltrække de børn og unge, der ønsker et fleksibelt tilbud, hvor der er plads til alle.

GAME Streetmekka Aalborg åbner som det første hus d. 15. februar og GAME Streetmekka Viborg åbner d. 9 marts.

Du kan læse mere om de to åbninger her:
Åbningen i Aalborg
Åbningen i Viborg

GAME Streetmekka Viborg og GAME Streetmekka Aalborg er realiseret i samarbejde med Realdania, TrygFonden, Nordea-fonden, Lokale og Anlægsfonden, Det Obelske Familiefond og Viborg og Aalborg Kommune. GAME skal stå for driften af husene.