• Dansk
Placeholder

23/5-2018Kom til Street GAME

– 16 dage fyldt med alt det bedste fra gadekulturen

Alle børn og unge i Danmark, der brænder for gadeidræt, kan se frem til en fest under åben himmel, når STREET GAME rammer 16 boligområder med turneringer i street basket og gadefodbold mixet med dance performance, street art og hiphop DJ’s.

Den 23. maj tager GAME hul på den årlige fejring af gadeidrætten, hvor børn og unge er inviteret ud på asfalten til dage fyldt med alt det bedste fra gadekulturen. STREET GAME, som eventen hedder, rummer både kvalifikation til det officielle DM i street basket ved GAME Finals i København samt turneringer i gadefodbold og workshops i street art og street dance.

Det er den lokale GAME-zone, der arrangerer STREET GAME landet over, og i midten af projektet står unge frivillige GAME Playmakere, der driver ugentlige træninger i deres lokalområde for børn og unge. Første stop er Urbanplanen i København.

”Vores Playmakere er selve rygraden i GAME. Det er dem, der sætter gang i en masse aktiviteter i deres eget hood, og med 16 STREET GAME’s rundt om i landet, når vi helt ud til deltagerne, der hvor de bor. Med Playmakerne er det på den måde muligt for os at få endnu flere med i legen på asfalten,” fortæller Nikoline Olsen, leder af Playmakerprogrammet i GAME.

STREET GAME er gratis, og alle er velkomne til at kigge forbi og deltage. Der er fede præmier fra Faxe Kondi, SPORTMASTER og hummel.

Street GAMEs 2018:

Jylland
25. maj: GAME Streetmekka, Aalborg
26. maj: GAME Streetmekka, Viborg
27. maj: Rosenhøj, Aarhus
28. maj: Gellerupparken, Aarhus
29. maj: Munkevænget, Kolding
30. maj: Stenbjergparken, Sønderborg

Sjælland og Fyn
23. maj: Urbanplanen, København
5. juni: Sydbyen, Næstved
6. juni: Ringparken, Slagelse
8. juni: Mjølnerparken, København
11. juni: Vollsmose, Odense
12. juni: Kokkedal
13. juni: Værebro, Bagsværd
14. juni: Agervangen, Holbæk
15. juni: Brøndby Nord

DM i streetbasket er et samarbejde med Danmarks Basketball Forbund.