• Dansk
Placeholder

30/8-2018GAME Finals – Danmarks fedeste fejring af gadeidrætten

Der kommer gang i gaden den 1. september, når GAME åbner op for en palette af aktiviteter ved den årlige event GAME Finals. Det bliver en dag fyldt med turneringer i gadefodbold og DM i streetbasket og break dance mikset med en international slam dunk contest, half-court shots og danseshow.

GAME Streetmekka på Enghavevej i København bliver endnu engang centrum for et væld af gadeidrætsaktiviteter ved den tilbagevendende event GAME Finals den 1. september.

Alle er velkomne
GAME Finals er en hyldest til gadeidrætten, og som noget nyt åbner GAME dørene op for en formiddag for familier under overskriften ”GAME Finals 2018 – Family Edition”.

Her er det muligt at prøve kræfter med alt det bedste fra gadekulturen. Dygtige instruktører står klar ved åbne workshops i street dance, streetbasket, panna (1-mod-1 version af gadefodbold), skate, street art og meget andet.

Resten af dagen byder på det officielle GAME Finals med turneringer i gadefodbold og DM i streetbasket og break dance mikset med en svedig dunk contest, half-court shots og et live act i form af den populære afro-beat inspirerede musiker ICEKIID.

Deltagerne kommer langvejs fra
Der er afgang tidligt om morgenen fra Stenbjergparken i Sønderborg, Gellerupparken i Aarhus, Vollsmose i Odense og resten af GAME’s zoner. GAME Finals er nemlig samtidig et højdepunkt for GAME’s mange frivillige og børn, der ugentlig træner gadeidræt i boligområder rundt omkring i hele landet.

– For mange af deltagerne er det et helt års træning, der kulminerer til GAME Finals, når GAME’s træningszoner fra hele landet møder hinanden på kryds og tværs i turneringer og opvisningsshows, siger Morten Bo Andersen, direktør i GAME, og uddyber baggrunden for at afholde en event som GAME Finals:

– Målet med vores arbejde i boligområder er at få flere med i positive fællesskaber og her er GAME Finals en vigtig milepæl og kæmpe motivation for de børn og frivillige, der til dagligt træner med GAME.

Dyst om DM-titler
Asfalten bliver brandvarm til GAME Finals, når Danmarks mest talentfulde streetbaskethold konkurrerer om officielt at kunne kalde sig Danmarksmestre i streetbasket.

På dansescenen er der også kridtet op til en dyst af dimensioner, når der battles 1-on-1 om, hvem der er Danmarks bedste breakdanser.

Hele dagen vil der være mulighed for at vinde fede præmier fra Faxe KondiSPORTMASTER
og hummel.

Fælles om flere aktive danskere
GAME har siden 2002 arbejdet for at få unge engageret i gadeidrætsaktiviteter som streetbasket, gadefodbold og dans igennem ugentlige træninger i boligområder samt tilbagevendende events som GAME Finals.

I år tager idrætsorganisationerne DIF og DGI aktivt del i GAME Finals via ’Bevæg dig for Livet’, der er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie, som har en fælles vision om at skabe verdens mest idrætsaktive nation.

Tjek eventen ud på Facebook, snør kondiskoene, og så ses vi lørdag den 1. september!

GAME Finals
GAME Streetmekka København
Enghavevej 82D, 2450 KBH SV
Lørdag 1. september kl. 10.00 til 19.00

Program
Kl.10:00: Åben hiphop dance workshop
Kl.10.00: Panna workshop med Panna House
Kl.10.00: Åben streetbasket workshop (8-15 år)
Kl.10.30: Street art workshop
Kl.11.00: Skate workshop med Move It i Skateparken
Kl.11.00: Indledende runder i DM i streetbasket
Kl.11.00: Gadefodboldturnering
Kl.14.00: Panna turnering
Kl.14.15: Playoff- og finalekampe i DM i streetbasket
Kl.14.45: GAME-zone dance show
Kl.15.00: ICEKIID
Kl.15.00: Skate workshop med Move It i Skatepark
Kl.15.15: GAME-zone dance battle.
Kl.17.30: DM i Break
Kl.18.00: DM i streetbasket finaler for dame- og herrerækken
Kl.18.30: Dunk contest