• Dansk
Placeholder

4/7-2017GAME vinder AOK’s pris: Byens bedste for børn

Københavnerne har talt! GAME Streetmekka København har vundet AOK.dks Byens Bedste for Børn 2017.
Det var GAME Streetmekka’s  frivillige, der indstillede til prisen – og det var selvfølgelig også frivillige, der tog imod prisen.

Lørdag d. 10. juni inviterede AOK til fest og prisoverrækkelse i Kødbyen. Her skulle 19 vindere udnævnes som byens bedste i kategorier indenfor kultur og oplevelser i København. GAME Streetmekka København var nomineret til prisen Byens Bedste for Børn.

De seje frivillige i GAME Streetmekka København havde måneder forinden indstillet GAME Streetmekka København til prisen med ordene: ”GAME Streetmekka er et MEGA fedt sted, hvor der er plads til alle, plads til at svede og plads til bare at hænge ud. Her har alle børn adgang til at dyrke gadeidræt og have det sjovt.” Så det var selvfølgelig også de frivillige, der var inviteret med til prisoverrækkelsen.

Jublen var høj og smilene store, da den guldfarvede kuvert blev åbnet på scenen, og GAME Streetmekka København blev udnævnt til Byens Bedste for Børn. En pris, der er baseret på københavnernes stemme og skal hylde de steder og oplevelser, der er med til at forme byen.

I GAME er vi utrolig stole af, at københavnerne kan se værdien i vores arbejde, og det giver os motivationen til at lave endnu mere gadeidræt, hvor alle kan være med.

Tusind tak til alle, der stemte på GAME og en særlig tak til alle vores frivillige, som gør asfalten noget værd.