• Dansk
Placeholder

12/11-2018GAME Streetmekka Viborg er nomineret til europæisk arkitekturpris

GAME’s 3.170 m2 asfalterede gadeidrætshus GAME Streetmekka Viborg er blandt de nominerede til den prestigefyldte arkitekturpris, Mies van der Rohe-prisen.

Det er ikke kun viborgenserne, der har fået øjnene op for GAME Streetmekka Viborg, som i marts 2018 slog dørene op for gadefodbold, streetbasket, street art, trial, skate, parkour, dans samt fede events fyldt med alt det bedste fra gadekulturen. Det har en særlig jury også.

Det 3.170 m2 store gadeidrætshus med 2.000 m2 udendørs faciliteter er nemlig nomineret til den europæiske pris for moderne arkitektur, Mies van der Rohe-prisen, der uddeles hvert andet år til anerkendelse og belønning af samtidig arkitektur af en særlig kvalitet i Europa.

“Nomineringen understreger, at vi i GAME Streetmekka Viborg har nogle helt unikke rammer. Ikke bare efter danske, men europæiske forhold. Det glæder både vi i GAME og vores 3.500 medlemmer sig over, hver gang vi er i huset,” siger Mikkel Selmar, chef for GAME faciliteter og Events.

Bag transformeringen af den gamle Vestasbygning står arkitektfirmaet Effekt og totalentreprenør Thomas Andersen A/S med Rambøll som ingeniør.

Kandidaterne til prisen er udvalgt af en bred gruppe af uafhængige eksperter og arkitekter fra hele Europa.