• Dansk
Placeholder

22/6-2018GAME og 3 sparker Roskilde Festival 2018 i gang

Når cirka 45.000 festivalgæster indtager camp-området i dagene op til årets Roskilde Festival, så bliver det med udsigt til fede aktiviteter og mangfoldige fællesskaber. Det sker i samarbejde mellem GAME og mobilselskabet 3 i området ’3GAME’.

Søndag, mandag og tirsdag fyldes 3GAME-området på Roskilde Festival med aktiviteter for alle, fordi sport, musik og venskaber tilhører alle. Streetbasket, beachvolley, dance battles mixet med showkampe og hiphop dj’s er på programmet, når GAME teamer op med mobilselskabet 3 i området 3GAME .

Plads til alle i 3GAME
GAME stræber efter at sænke tærsklen til idrætsdeltagelse og få endnu flere til at dyrke sport og fællesskaber. GAME og Roskilde Festival samarbejder om at styrke pigedeltagelse og mangfoldighed i frivillighed og aktiviteterne i 3GAME er en del af det arbejde med to seværdige Equality Matches.

”Samarbejdet mellem GAME og 3 på årets Roskilde Festival er på mange måder et perfekt match. GAME er en gadeidrætsorganisation, som arrangerer unge-ledet, åbne træninger i streetbasket, gadefodbold, dans og street fit i udsatte boligområder over hele Danmark. Hele budskabet er, at flere skal med i fællesskaber og bevægelse. Det går hånd i hånd med 3’s ambition om at støtte gode initiativer og ville give festivalgæsterne endnu bedre oplevelser sammen – og på årets Roskilde Festival er formålet gennem sport at skabe flere positive fællesskaber,” siger Ida Brix, kommunikationschef i GAME.

I 3GAME kan festivalgæsterne se frem til aktiviteter, turneringer og konkurrencer, hvor der er plads til alle. Derudover vil festivalgæsterne kunne opleve showkampe, der slår et slag for, at alle skal have lige ret til at indgå i positive og aktive fællesskaber.

Den første kvindelige dommer i divisionskampe for herrer, Frida Mia Klarlund Nielsen, står nemlig klar med fløjten, når fodboldspillere som Patrick Mtiliga, Francis Dickoh, Morten Nordstrand, Simon Richter og Jonathan Richter indtager banen mod hjemløselandsholdet – Ombold.

Og så kigger Danmarks bedste kørestolsbaskethold ’Stevnsgade Lowriders’ forbi og kæmper mod en række celebrities: Wafande, Annelise, Ericka Jane, Eagger, Tue Blædel og Anders Stjernholm.

Vær med, hæng ud eller lad op
I 3GAME er der plads til det hele og til alle – man kan deltage, hænge ud, genoplade sig selv – ja, eller sågar sin mobiltelefon.

”Vi er igen på Roskilde under konceptet ’ingen fest uden’ – og i år er tanken, at vi udover at levere en god netværksoplevelse og opladning til alle, mens festivalen står på, så vil vi også skabe mindeværdige oplevelser for de mange gæster, som ligger på teltpladsen, dagene inden musikken begynder. I samarbejde med GAME ønsker vi at omfavne mangfoldigheden på Roskilde Festival og skabe nye fællesskaber gennem sport, dans og bevægelse. Fokus er, at alle skal kunne være med i 3GAME,” siger Frederik Grønlund Scholten, Head of Marketing & CRM hos 3.

Når musikdagene starter, bliver alle banerne stående, og 3GAME’s infotelt udlåner bolde og udstyr. Så kig forbi, og spil med dem, du ikke kender endnu!

1, 2, 3GAME – ses vi?

Hvad sker der?
3GAME ligger ved City Centre East (L).

Vær med til:
Streetbasket, fodbold, beachvolley, panna, yoga, slackline, showkampe, musik fra Turning Tables, 3Danceoff og vind fede præmier.

3GAME Open
Søndag, mandag og tirsdag byder alle dage på turneringer, men tirsdag skruer vi op for festen og udbyder billetter til Roskilde Festival 2019 til vinderne af herre- og dameturneringerne i streetbasket, fodbold og beach volley.

Showkampe
Mandag kl. 13.00 – 14.00 møder professionelle fodboldspillere et hold fra hjemløseorganisationen ’Ombold’. Spillere som Patrick Mtiliga, Francis Dickoh, Morten Nordstrand, Simon Richter og Jonathan Richter er med, når kampen fløjtes i gang af Frida Mia Klarlund Nielsen, der er Danmarks første kvindelige dommer i divisionskampe for herrer.

Tirsdag kl. 13.00-14.00 møder Danmarks bedste kørestolsbaskethold ’Stevnsgade Lowriders’ et hold celebrities: Wafande, Annelise, Ericka Jane, Eagger, Tue Blædel, Twerk Queen og Anders Stjernholm.

3DANCEOFF:
Søndag, mandag og tirsdag fra kl. 18.00-19.30 løber 3DANCEOFF af stablen. Det er alle mod alle, og alle kan stille op. Pelle fra P3, Simon Jul og danseinstruktør Brice aka Professor Lock finder sammen med publikum de sejeste dansere. Det sker til musik fra et fedt DJ lineup med blandt andre Eloq, Emil Lange, Dokkedal og Princess T. Søndag lægges der ud med havefest trap og samba hits. Mandag står den på soul og hiphop, og tirsdag sluttes af med dancehall og reggae.

Se program og hold dig opdateret på Facebook!