• Dansk
Placeholder

8/6-2020GAME genåbner gadeidrætshuse i Esbjerg, København, Viborg og Aalborg

Nu er det igen muligt at samles om streetbasket, gadefodbold, skate, dans og meget mere i GAME’s gadeidrætshuse. De fire huse genåbner i Esbjerg, København, Viborg og Aalborg efter tre måneder med lukkede døre grundet COVID-19.

GAME’s fire gadeidrætshuse slår nu dørene op til et væld af gadeidrætsaktiviteter igen efter tre måneders pause grundet COVID-19 – dog med nye retningslinjer og procedurer, så brugen af gadeidrætshusene lever op til myndighedernes anbefalinger.

”Vi er vildt glade for, at der igen er liv i GAME’s fire gadeidrætshuse og vi ved, at folk har savnet fællesskaberne. Det særlige ved aktiviteterne i GAME Streetmekka’er er, at det i høj grad er selvorganiseret og inkluderende, så vi kan få rigtig mange i gang meget hurtigt. Det er min klare opfattelse, at nedlukningen af landet har betydet, at flere har fået øjenene op for den fleksibilitet og tilgængelighed, som gadeidrætten rummer og vi glæder os til at byde både nye og tidligere brugere velkommen i fællesskaberne,” siger Mikkel Selmar, chef for GAME faciliteter og events.

For at sikre en sikker genåbning i forhold til COVID-19 er der indført nye retningslinjer og procedurer for GAME’s brugere og personale.

”Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og derfor vil vores brugere møde nogle nye retningslinjer i husene, når de kommer for at dyrke gadeidræt. Vi har blandt klare retningslinjer for udlån af udstyr, afspritning og udluftning, indført ekstra rengøring samt sat et maksimum på antal deltagere i de forskellige zoner så vi overholder forsamlingsforbudets retningslinjer på 50 personer,” siger Mikkel Selmar, chef for GAME faciliteter.

Hold dig opdateret på de fire GAME gadeidrætshuses Facebooksider:
Esbjerg, København, Viborg og Aalborg.