Placeholder

4/4-2017​Rufus Gifford indtræder i advisory board

Det er en international kapacitet, der nu træder ind i GAME’s nyoprettede advisory board. Tidligere ambassadør for USA i Danmark og fundraisingchef for Barack Obamas præsidentvalgkamp i 2012, Rufus Gifford, har valgt at engagere sig i GAME og arbejdet med social forandring gennem ungeledet gadeidræt og streetkultur i udsatte områder.

Det bliver GAME’s internationale arbejde, der bliver Rufus Giffords fokus. Han har gennem sin tid som ambassadør i Danmark støttet op om GAME og har ved flere lejligheder mødt organisationens frivillige, unge rollemodeller, GAME Playmakere, som organisationen uddanner til at drive gadeidræt i udsatte boligområder.

– Jeg havde mange vidunderlige oplevelser og mødte mange fantastiske mennesker som ambassadør i Danmark. Men jeg tror ikke, at nogen oplevelse var så meningsfuld for mig, som dét at kigge unge mennesker i øjnene og fortælle dem, at de gør en forskel. Sådan var det hver gang jeg mødtes med medarbejdere, frivillige Playmakere og hele miljøet omkring GAME. Jeg er så glad for at kunne fortsætte med at arbejde med denne inspirerende gruppe af mennesker og måske hjælpe med at gøre konceptet globalt, siger Rufus Gifford.

International bestyrelse
GAME har siden 2002 arbejdet i udsatte boligområder i Danmark og siden 2007 i Libanon. Organisationen er i en rivende udvikling både i Danmark og internationalt, og ambitionen er at etablere GAME’s metoder i yderligere otte lande indenfor den næste årrække. Derfor har organisationen nedsat et internationalt advisory board, der skal rådgive og støtte organisationen i internationaliseringen. Rufus Gifford har valgt at tilbyde sin hjælp i foreløbigt to år.

– Vi er meget beærede over, at Rufus Gifford har valgt at træde ind i GAME’s internationale bestyrelse. Der er ingen tvivl om, at han kan gøre en markant forskel i arbejdet med at udbrede GAME’s metoder globalt, dér hvor sport og unge rollemodeller kan være med til at drive sociale forandringer, siger Simon Prahm, som er medstifter og CEO i GAME.

GAME’s advisory board består af flere både danske og internationale kapaciteter. Udover Rufus Gifford sidder følgende personer i den internationale bestyrelse:
Anders Monrad Rendtorff. Formand i GAME Denmark, associeret partner i RelationsPeople
Henrik Skovby. Formand i Dalberg Global Development Advisors
Amal Merali, chef for byplanlægning og design, UN Habitat
Esther Benjamin, Senior Vice President, Global Public Affairs, Laureate International Universities