Placeholder

GAME Sønderborg

GAME Sønderborg holder til ved Søgræsvej og Stenbjergparken.

Vi har dygtige, frivillige Playmakere, der står for at arrangere træning i street basketgadefodboldparkour eller dans hver uge.

Kom og vær med! Du dukker bare op til træningen – første gang er gratis!

Synes du det er sjovt, kan du for kun 50 kr. blive medlem af GAME. Dette giver dig et medlemskort og fri adgang til alle træninger.

Vil du være Playmaker?
Vi søger lige nu unge, der er interesserede i at blive frivillige projektledere og instruktører inden for street basket, gadefodbold, street dance og parkour.

Som frivillig Playmaker vil du være med til at arrangere gadeidræt og events for børn og unge. Du kommer til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i et udsat boligområde.

Alle Playmakere modtager en gratis, professionel Playmaker-uddannelse. Uddannelsen vil ruste dig til at varetage socialt, frivilligt arbejde, eller til at blive instruktør i din sport.

Se hvordan du bliver Playmaker her.

Mere information
Følg med på GAME Sønderborg egen Facebook for at få opdateringer på aktiviteter og events mv. Her kan du også stille spørgsmål.

Street GAME
Den 29. maj 2016 kan du bl.a. kvalificere dig til DM i street basket, når vi afholder street GAME. Det bliver en dag spækket med alt det fedeste fra gaden. Der vil også være en street soccer turnering.
For mere information, program, etc. tjek Facebook-eventet.

Ferie

Street Dance og fodbold for piger holder sommerpause til 5. august.

Åbne træninger

Mandag


17:00 - 18:30
Street Dance Fæleshuset, Ringbakken 4

Fredag


16:00 - 17:30
Gadefodbold (piger) Stenbjergparken

Lørdag


12:00 - 13:30
Gadefodbold (drenge) Stenbjergparken