• Dansk
Placeholder

GAME Streetmekka Viborg

GAME Streetmekka Viborg bliver et asfalteret gadeidræts- og kulturhus på Nellikevej 2, hvor Viborgs børn, unge og voksne kan mødes og dyrke street art, DJ/VJ, skate, street basket, gadefodbold, parkour, hip hop, break og meget andet. Huset åbner d. 9 marts 2018.

Følg med i GAME Streetmekka Viborg på Facebook.

 

Byggeworkshop

Der er brug for en hjælpende hånd, når vi skal færdiggøre rammerne til det nye gadeidræts- og kulturhus i den gamle industribygning på Nellikevej i Viborg.

Vi inviterer derfor alle byens børn, unge, voksne, forældre, håndværkere og ildsjæle til at give en hånd med, når vi afholder byggeworkshop lørdag d. 24 februar og søndag d. 25 februar.

Læs mere om byggeworkshoppen her

Åbningen

I er alle inviteret til åbningen af det nye asfalterede gadeidræts- og kulturhus, GAME Streetmekka Viborg. Dørene åbnes for første gang torsdag d. 15 februar

Holdet bag GAME Streetmekka Aalborg inviterer jer indenfor, til en festdag med streetbasket, gadefodbold, parkour, streetdance, dj og meget mere.

Tag en ven under armen, eller kom alene og mød en masse nye venner på asfalten.

Læs mere om åbningen her

Samarbejdspartnere

Vi søger efter partnere der har lyst at give børn og unge gode oplevelser med gadeidræt og streetkultur i det nye GAME Streetmekka Viborg.

Er du med i en organisation, forening, virksomhed eller en gruppe af idrætsudøvere eller streetkunstnere, der gerne vil bidrage med at skabe et fællesskab for børn og unge, så kontakt os gerne.

Skriv en mail til daglig leder af GAME Streetmekka Viborg, Thomas Gissel, på tg@gamedenmark.org – så hører du fra os.

Tak til

GAME Streetmekka Viborg er realiseret i samarbejde med Viborg Kommune, Realdania, Lokale og Anlægsfonden, TrygFonden og Nordea-fonden.

GAME skal stå for driften af husene.