• Dansk
Placeholder

GAME Streetmekka Aalborg

GAME Streetmekka Aalborg er et asfalteret gadeidræts- og kulturhus, hvor Aalborgs børn, unge og voksne kan mødes og dyrke gadefodbold, street basket, street dance, street art og alt muligt andet ved streetkulturen.

Gadeidrætshuset får plads i en gammel industribygning på Kridtsløjfen og vil stå klar til åbning d. 15. februar 2018.

Følg med i GAME Streetmekka Aalborg på Facebook.

Byggeworkshop

Der er brug for en hjælpende hånd til at færdiggøre det nye gadeidræts- og kulturhus i den gamle industribygning på Kridtsfløjen i Aalborg.

Vi inviterer derfor alle byens børn, unge, voksne, forældre, håndværkere og ildsjæle til at give en hånd med, når vi afholder byggeworkshop lørdag d. 20. januar og søndag d. 21. januar.

Kom forbi og gør en forskel for Aalborgs nye streetkulturhus, GAME Streetmekka Aalborg.

Læs mere om byggeworkshoppen her

Åbningen

I er alle inviteret til åbningen af det nye asfalterede gadeidræts- og kulturhus, GAME Streetmekka Aalborg. Dørene åbnes for første gang torsdag d. 15. februar.

Holdet bag GAME Streetmekka Aalborg inviterer jer indenfor, til en festdag med streetbasket, gadefodbold, parkour, bouldering, streetart, streetdance, dj og meget mere.

Tag en ven under armen, eller kom alene og mød en masse nye venner på asfalten.

Læs mere om åbningen her.

Samarbejdspartnere

Vi søger efter partnere der har lyst at give børn og unge gode oplevelser med gadeidræt og streetkultur i det nye GAME Streetmekka Aalborg.

Er du med i en organisation, forening, virksomhed eller en gruppe af idrætsudøvere eller streetkunstnere, der gerne vil bidrage med at skabe et fællesskab for børn og unge, så kontakt os gerne.

Skriv en mail til daglig leder af GAME Streetmekka Aalborg, Anja Lyngsø, på al@gamedenmark.org – så hører du fra os.

Tak til

GAME Streetmekka Aalborg er realiseret i samarbejde med Aalborg Kommune, Realdania, Det Obelske Familiefond, TrygFonden, Nordea-fonden & Lokale og Anlægsfonden.

GAME skal stå for driften af husene.