GAME #WELOVEASPHALT

GAME is a non-profit organization working with street sports and street culture.

GAME’s mission is to create lasting social change through youth-led street sports and culture. The program is a fusion of different urban sports, dance, urban culture in less advantaged neighbourhoods in Denmark, in inhouse facilities in Copenhagen and Esbjerg and in Lebanon. 


Get more GAME at Facebook

Læs på Facebook

6 timer siden

Big ups til vores Playmaker Kaddi fra Frederiksberg!

Forleden fik hun overrakt en flot 2. plads i boligselskabet KABs frivillighedspris.

Den boligsociale medarbejder fra Kvarterhuset, der indstillede hende, har fortalte om, hvordan Kaddis træninger er de bedste og mest selvkørende frivilligt drevne aktiviteter, de nogensinde har haft. Det er simpelthen så sejt..! Super meget respekt til hende for den uvurderlige indsats hun gør.
... See MoreSee Less

1 dag siden

Street GAME Vollsmose 2015
GAME TAGER PÅ TURNÉ!

I morgen bliver første stop i vores Street GAME-tour. Vi har pakket bilerne med glade GAME-folk, der glæder sig afsindigt meget til at ture rundt i det danske, afholde fede events og møde alle jer!

Med os har vi massere af gear fra hummel og SPORTMASTER og flere Faxe Kondi end de fleste i crewet har lært at tælle til - alt sammen smider vi efter jer som præmier til Street GAME!

---

STREET GAME TOUR-PLAN:
24. maj: Mjølnerparken
25. maj: Esbjerg
26. maj: Aalborg
27. maj: Aarhus
28. maj: Herning
29. maj: Sønderborg
3. juni: Odense
8. juni: Brøndby Strand
9. juni: Skovlunde
10. juni: Ballerup
11. juni: Slagelse
13. juni: Avedøre
17. juni: Næstved
18. juni: Holbæk

Få mere info om hvert enkelt event her: www.facebook.com/gamedenmark/events

---

Nedenfor i videoen kan I få et lille indblik i hvad der går ned til Street GAME. Sådan så det ud i Vollsmose til Street GAME 2015.

Har vi sagt, at vi glæder os? VI GLÆDER OS SYGT!

Ses på asfalten i DIT HOOD!
... See MoreSee Less

Læs på Facebook

2 dage siden

I dag er der sidste frist for tilmelding til NBA 3X ODENSE 4-5 Juni. Hvis du vil hænge ud med NBA All-star Andre Drummond, og muligheden for at vinde en tur til NBA Global GAME i London og andre fede præmier, så skynd dig ind på nba3xodense.com/3xsignup/ ... See MoreSee Less

4 dage siden

Warm up til Gadeidrættens Dag i GAME Streetmekka København
HEADS UP - I MORGEN ER GADEIDRÆTTENS DAG I HELE LANDET!

Gadeidræt har sørget for, at børn og unge giver den op med svedig gadeidræt 30 steder landet over.

Hos GAME Streetmekka København lægger vi hus til PANNAHOUSE INVITATIONALS 2016, som samler verdenens fedeste og mest skilled gadefodbold-spillere. Copenhagen Panna House, i samarbejde med Street Society, står for arrangementet. Nogle af de internationale spillere kom allerede i dag, og vi fangede en del af dem i en venskabelig varm up-session på asfalten, som I får en bid af i videoen nedenunder.

"Pannahouse Invitationals samler i morgen flere internationale Panna-stjerner end der nogensinde er set før under samme tag, til samme turnering" siger Suell "The Gypsy" Osmani, der er en del af Copenhagen Panna House og street soccer-træner i GAME Streetmekka København: "Det bliver noget af det vildeste vi nogensinde har været en del af."

Se Panna-eventet her: www.facebook.com/events/866688010110001/

Tjek Gadeidræts hjemmeside, for et overblik over samtlige aktiviteter i morgen 21. maj til Gadeidrættens Dag: gadeidraet.dk/om-platformen/gadeidraettens-dag/
... See MoreSee Less