GAME #WELOVEASPHALT

GAME is a Top 200 NGO working with street sports and street culture.

GAME’s mission is to create lasting social change through youth-led street sports and culture. The program is a fusion of different urban sports, dance, urban culture in less advantaged neighbourhoods in Denmark, in inhouse facilities in Copenhagen and Esbjerg and in Lebanon. 


Get more GAME at Facebook

3 dage siden

Det er nu 6 uger siden at GAME deltog i Ungdoms folkemøde i Søndermarken. Det var 2 super fede dage med en masse børn og unge, som gav os deres ønsker og ideer til gadeidræt i fremtiden. Vi ser tilbage på herlighederne - Kig med 👍🏻 ... See MoreSee Less

4 dage siden

Huck Magazine
Stærk video fra Libanon om Roller Derby Beirut... Vi har ingen ord om venskab og krig, der er bedre end pigernes egne. Se den nu!
#girlsareawesome #weloveasphalt #gamelebanon #sdg5
... See MoreSee Less

Læs på Facebook

5 dage siden

Gadedagen i Streetmekka København er skudt i gang! Vi har parkour, street basket, gadefodbold, Hiphop, vafler, frugt, toast, iskolde Faxe Kondi og sindsyg fed stemning. Kom! ... See MoreSee Less

Læs på Facebook

6 dage siden

Piger! Tjek lige programmet på Gadedag i efterårsferien - Der er en update: Nail Art fra 13:00-14:00. Det er i morgen og det er i Streetmekka København. Husk at der også er parkour, dans, gadefodbold og street basket!
Vi ses!
... See MoreSee Less