GAME #WELOVEASPHALT

GAME is a Top 200 NGO working with street sports and street culture.

GAME’s mission is to create lasting social change through youth-led street sports and culture. The program is a fusion of different urban sports, dance, urban culture in less advantaged neighbourhoods in Denmark, in inhouse facilities in Copenhagen and Esbjerg and in Lebanon. 


Get more GAME at Facebook

17 timer siden

Instagram video by GAME • Aug 24, 2016 at 6:31pm UTC
Rodwan Aden er Playmaker i GAME Aarhus, der holder til i Rosenhøj. Han og alle børnene fra hans street fodbold-hold kommer til GAME Finals 2016 på lørdag, og de glæder sig sygt meget!

Tjek det her klip ud! Det er en af Rodwans drenge, der fyrer den af med tricks. Kom og vær med - vi ses til GAME Finals!
... See MoreSee Less

Læs på Facebook

19 timer siden

Der kører en konkurrence i forbindelse med GAME Finals 2016. Du kan stadig nå at være med. Alt du skal gøre, er at vise noget kærlighed til en ven. Så kan du vinde en GAME tee, en FAXE Kondi sixpack og en basketball!

-Tag en ven/veninde som du gerne vil have med til GAME Finals
- Beskriv kort hvorfor han/hun er awesome

Vi finder en vinder fredag kl 12!
... See MoreSee Less

Læs på Facebook

2 dage siden

DM i street basket løber af stablen til GAME Finals på lørdag! Det bliver en sindssyg turnering.
Kom op se, hvem der løber med guldet i år 🏆🏆🏆
Se hele det fede program her GAME Finals 2016
... See MoreSee Less

3 dage siden

Breaking News! I år er der løbehjul workshop til GAME Finals! Det foregår i Copenhagen Skatepark og alle kan deltage. Victor Scharff er helt alene i dag, men på lørdag bliver det en fest! Tjek programmet ud på GAME Finals 2016 og se hvornår du kan prøve dine skills på et løbehjul af. SES! ... See MoreSee Less