• Dansk
Placeholder

Booking af GAME Streetmekka Københavns faciliteter

GAME Streetmekka er det – måske – bedste sted i København at holde konferencer, møder og events. En unikt renoveret sporvognsremise, som siden 2010 har stået som en rå asfalteret ramme om ungeledet gadeidræt, streetkultur og frivillighed.

Med 2240 m2, fordelt på tre urbane haller, har vi plads til både de helt små og de helt store arrangementer, konferencer og events. Vi ligger 3 min. i gåafstand fra Carlsberg st. på Vesterbro og det tager kun 8 min. fra Københavns Hovebanegård til man står foran GAME.

Kontakt booking@game.ngo, eller ring på 70208323, for booking af vores faciliteter.

Få en pdf. version af vores booking katalog her.

Se plantegning over GAME Streetmekka Københavns faciliteter her.

Gå en tur i GAME Streetmekka København her.

MØDER

GAME Streetmekka har flere mødelokaler med plads til alt fra to til 350 personer. Alle mødelokaler bærer præg af GAME Streetmekka kulturen – hvad enten det er i glaslokalet, på balkonen, i dj-skolen eller i en af hallerne, så har I udsigt til aktivteterne på asfalten.

Ved alle møder sørger vi en opsætning med standard AV udstyr, trådløst internet, kontorartikler, personale til servering, vand, kage og frugt ad libitum. Derudover serverer vi catering afhængig af tidspunkt på dagen.

Formiddagsmøder (08:00-12.00) inkluderer morgenmad og frokost.

Eftermiddagsmøder (12:00-17:00) inkluderer frokost og kage/snacks.

Aftensmøder (17:00-21:00) inkluderer middagsbuffet og snacks.

Heldagsmøder (08:00-21:00) inkluderer morgenmad, frokost, aftensmad, kage og snacks.

KONFERENCER

Vi skræddersyer altid arrangementer, så de passer behov og mål for arrangementet. Vi har gode erfaringer med at inddrage den urbane streetkultur og tilbyder et væld af aktiviteter, workshops, teambuilding og underholdning indenfor parkour, hiphop dans, street basket, street soccer, beat poetry og dj’ing.

Når I vælger at at holde jeres arrangement i GAME Streetmekka, tager I samtidig et socialt ansvar. GAME har siden 2002 arbejdet med at gøre en social forskel for børn og unge i udsatte boligområder. Det gør vi ved at uddanne unge frivillige GAME Playmakere til at drive ugentlige træninger for børn i 26 udsatte boligområder.

SHOWS & UNDERHOLDNING

Det særlige ved at vælge GAME Streetmekka som location for jeres arrangement – hvad enten det er et møde, en konference eller et event – er, at vi kan levere professionelle, inspirerende og involverende aktiviteter, shows og workshops inden for streetkulturen.

Vi tilbyder parkour show, dance show, dance battle, rap battle, street art, beat poetry, DJ’ing, street host/facilitator og meget mere.

WORKSHOPS

GAME har stor erfaring med at udvikle og gennemføre workshops og teambuilding for både større og mindre grupper.

Det kan give en helt særlig dynamik til en konference eller et event, at gæsterne bliver aktivt involveret og for eksempel prøver kræfter med at scratche eller beat-mixe i Danmarks eneste vinylmusikskole, at stifte bekendtskab med street basket, som er den blærede gadevariant af basketball, eller en strategisession med for eksempel LEGO Serious Play.

GADEIDRÆT FOR FOLKESKOLER

Står I og mangler et sted hvor jeres elever kan få brændt noget krudt af i rå og uformelle omgivelser? Eller ønsker I, gennem gadeidrætten, at aktivere de børn, der ikke føler sig tilpas i traditionelle idrætsforeninger?

Så er GAME Streetmekka det rette sted. GAME arbejder med gadeidræt for udsatte børn og unge og vi har derfor alle de nødvendige faciliteter og instruktører. Husets, på 2240 m2, er fordelt på to store haller og en stor dansesal, samt både indendørs og udendørs parkour faciliteter.

Som folkeskole i Københavns kommune kan man første gang man kommer booke en af vores haller gratis i 90 min i tidsrummet 08.00 – 15.00. Vi stiller bolde og andre nødvendige faciliteter til rådighed. Vi har omklædning og bad til henholdsvis drenge og piger.

Det er også muligt at booke en af vores kompetente instruktører indenfor street basket, street soccer, parkour og street dance. GAME instruktører er alle vant til at undervise børn og unge på forskellige niveauer og med fokus på, at alle kan være med og have det sjovt.

PRISER

Alle arrangementer og møder er forskellige. Kontakt derfor booking@game.ngo, eller ring på 70208323, for et skræddersyet tilbud.