Placeholder

Urban Music School

Rapforløb for kvinder

Game har i samarbejde med nogle af de sejeste kvindelige artister, sat et rap-forløb på benene, der løber af stablen fra 13. august 2019. Der skal skrives tekster, arbejdes på kunstneriske udtryk, indspilles, og performes. Du kommer til at optræde på flere forskellige scener, arrangere koncerter, besøge pladeselskaber og få viden og kontakter til, at udgive din egen musik fremadrettet.

Rapperen Anna Vigsø står bag projektet med støtte fra Statens kunstfond. Hun har sat et samarbejde på benene med bla. Karen Mukupa, Annelise, MorUgle, KCL, som kommer til at agere som gæste coaches i Annas undervisning. Alt indspilning, mix og mastering af numre, vil blive arrangeret af den prominente hiphop producer Xeren.

Forløbet er tirsdage og torsdage og tilbydes til to aldersgrupper – 14-18 år (kl. 16.00-17.00) og 19-25 år (17.30-18.30).

Sign up til 14-18 års holdet her 

Sign up til 19-25 års holdet her

 

Beat Production i Logic

I GAME Streetmekka Københavns Urban Music School har vi oprettet et hold med sign up Beat Production

Producerskolen er etableret af den professionelle producer Benjamin Winberg, som også går under kunstnernavnet Yuwanit.

Formålet med forløbet er at give eleverne viden om hvordan man skaber et gennemført musik nummer fra start til slut samt redskaber og teknikker til at kunne videreudvikle deres egen lyd. Her er der både hold for nybegyndere og øvet producere, som alle gennemgår et undervisningsforløb skræddersyet af Benjamin Winberg. Han har igennem sine 7 år som musiker og medejer af det uafhængige pladeselskab Affiliated, arbejdet med en bred skare af både etablerede og ’upcoming’ artister samt komponister, hvor han også har tilegnet sig stærke kompetencer som sangskriver, topliner og general viden om musik industrien. Producerskolen er et nyt initiativ og har på kort tid opnået succes og tilbagevendende elever.

Beat Production – 10 lektioner på 2 timer

Tirsdagshold (begyndere): Første lektion den 8. oktober – sidste lektion 17. december, kl. 17.00-19.00
Pris. Gratis. Sign up åbner snart

Torsdagshold (øvede): Første lektion den 10. oktober – sidste lektion 19. december, kl. 17.00-19.00
Pris: 1000,-  Sign up til torsdagsholdet her

Kun 6 elever på hvert hold
Underviser: Benjamin Yuwanit Winberg

Om forløbet:
Formålet med forløbet er at give eleverne viden, redskaber og teknikker til at kunne videreudvikle deres egen lyd samt at give dem en bedre forståelse af mulighederne indenfor beatproduktion. Undervisningen vil  foregå i Logic, være forberedt på forhånd, og der vil forekomme hjemmeopgaver.