Placeholder

Urban Music School

Rapforløb for kvinder

Game har i samarbejde med nogle af de sejeste kvindelige artister, sat et rap-forløb på benene, der løber af stablen fra 13. august 2019. Der skal skrives tekster, arbejdes på kunstneriske udtryk, indspilles, og performes. Du kommer til at optræde på flere forskellige scener, arrangere koncerter, besøge pladeselskaber og få viden og kontakter til, at udgive din egen musik fremadrettet.

Rapperen Anna Vigsø står bag projektet med støtte fra Statens kunstfond. Hun har sat et samarbejde på benene med bla. Karen Mukupa, Annelise, MorUgle, KCL, som kommer til at agere som gæste coaches i Annas undervisning. Alt indspilning, mix og mastering af numre, vil blive arrangeret af den prominente hiphop producer Xeren.

Forløbet er tirsdage og torsdage og tilbydes til to aldersgrupper – 14-18 år (kl. 16.00-17.00) og 19-25 år (17.30-18.30).

Sign up til 14-18 års holdet her 

Sign up til 19-25 års holdet her

 

Beat Production

I GAME Streetmekka Københavns Urban Music School har vi oprettet et hold med sign up Beat Production

Beat Produciton – 10 lektioner på 2 timer

Tirsdagshold: Første lektion den 21. – sidste lektion 30. juli, kl. 17.00-19.00

Torsdagshold: Første lektion den 23. maj – sidste lektion 1. august, kl. 17.00-19.00

Kun 6 elever på hvert hold
Pris: 500,-
Underviser: Benjamin Yuwanit Winberg

Om forløbet:
Formålet med forløbet er at give eleverne viden, redskaber og teknikker til at kunne videreudvikle deres egen lyd samt at give dem en bedre forståelse af mulighederne indenfor beatproduktion. Undervisningen vil være forberedt på forhånd, og der kan forekomme hjemmeopgaver.

Sign up til tirsdagsholdet her
Sign up til torsdagsholdet her