Placeholder

Urban Music School

I GAME Streetmekka Københavns Urban Music School har vi oprettet et hold med sign up DJ Beatmix og Beat Production

Lær at mixe, scratche og cutte af nogle af verdens bedste DJ’s i Danmarks eneste vinyl DJ skole i GAME Streetmekka København. Udstyr vil blive stillet til rådighed.

Beat Production – 10 lektioner à 120 minutter
Tirsdag og Torsdag kl.18-20
Kun 8 elever
Pris: 500,-

På dette hold vil du kunne opnå basale evner til at producere musik. Du vil lære at optage lyd og blive trænet i programmet ‘Logic’. Fokus er på beatet og det gode groove.  Der vil være fokus på de grundlæggende elementer til at kunne lære akkorder på tangenter, samt at benytte sekvenser af gammelt dansk musik i en ny form. En metode som er brugt siden hiphoppens oprindelse. Holdet er både for dig, der er ung og ny ved musikken og gerne vil lære at dine første beat, og dig, der har erfaring med at producere, men gerne vil arbejde med at skabe din egen unikke lyd.

Sign up her  – Beat Production

DJ Beatmix – 10 lektioner à 120 minutter
Mandag og onsdag kl.18-20
Kun 8 elever
Pris: 500,-
En ugentlig undervisning med fokus på din personlige udvikling som DJ. Der undervises i par, hvor I finder sammen to og to, fordi det har en motiverende og en musikudviklende effekt. Formålet er at lære dig alt om DJ udstyr, musikanlæg samt introduktioner til beatmix, så du efter forløbet er klar til at agere DJs. Der vil der være fokus på, hvilke muligheder man har med en pladespiller og hvordan det er muligt at skifte mellem to vidt forskellige numre, samt lege med rytmer og tempo. Derudover vil der også blive inddraget ældre musikværker i forbindelse med brugen af LP’er, som værktøj til at blande musik.

Sign up her – DJ Beatmix