Placeholder

NBA 3x Odense

NBA 3X afholdes hvert år i Odense, når Odense Kommune sammen med NBA og Sport Event Denmark afholder det fedeste streetbasket-event. Sidste gang, den 9. juni, afviklede GAME turneringen og kickstartede den blærede weekend med et Street GAME i Vollsmose, hvor borgmester Peter Rahbæk Juel skød det hele igang.

NBA 3X er en 3-mod-3 streetbasket-turnering på internationalt niveau og er en del af den verdensomspændende NBA streetbasket turnering, NBA 3X. Turneringen er indhyllet i gratis og sjove basketball-aktiviteter for fans i alle aldre.

Verdensstjerne væltede Vollsmose
NBA stjernen, Karl-Anthony Towns, fra Minnesota Timberwolves mødte op i Vollsmose den 9. juni. Det foregik ved det populære Street GAME, hvor man både kunne få autograf og en træning af den berømte 213 cm høje NBA spiller.

NBA spillere har tradition for at gøre en forskel i udsatte områder og Karl-Anthony Towns tog til Vollsmose for at møde børnene, som til hverdag træner streetbasket, street soccer og dans med organisationen GAME og de frivillige GAME Playmakere, som hver uge træner de lokale børn.

Street GAME
Street GAME er en forløber for NBA 3X på Havnepladsen og en sjov fejring af gadeidrætten. Ud over et møde med NBA stjernen, show med dunkere fra Philadelphia 76’ers og maskotten ‘Boomer’ fra Indiana Pacers bød Street GAME i Vollsmose på gadefodboldturnering, streetbasketturnering med kvalifikation til DM, dance-workshop og street art og non-stop dj og host.

Street GAME er altid gratis og åben for alle.

Street GAME er en forløber for en hel NBA 3X weekend, som er et samarbejde mellem Odense Kommune og Sport Event Denmark.

Læs mere om NBA 3X Odense
Og følg med på Facebook: GAME