Placeholder

GAME Finals

♛Verdens bedste street-event: GAME FINALS♛

DM i street basket, street fodbold-turnering, DM i breakdance, det vildeste dj set-up, parkourworkshop, danseshows, panna, løbehjul, rap battle, street art – you name it!

GAME Finals er for alle, både store og små og entréen er helt gratis. Du kan jump in og prøve kræfter med parkour, gadefodbold, panna (1-mod-1 version af gadefodbold), street dance, street art, bordfodbold, løbehjul og meget mere.

Dygtige instruktører underviser og guider hele vejen igennem, og der er mulighed for at lære en masse nye og fede ting. Hele dagen er der shows, underholdning, lege og mulighed for at vinde fede præmier, som er sponsoreret af Faxe Kondi, SPORTMASTER og hummel.

GAME Finals er DM i både street basket og breakdance, så de DK’s mest talentfulde street basket-hold konkurrerer på basketbanen om officielt at kunne kalde sig Danmarksmestre i street basket, samt om præmien på 10.000 kr. til vinder af dame- og herrerækken. Vilde breakdancere indtager gulvet, laver de fedeste moves og battler one-on-one mod titlen som Danmarksmestre i break og præmien på 5.000 kr.

Hvad: GAME Finals
Hvor: GAME Streetmekka København, Enghavevej 82D
Hvornår: Lørdag den 26. august 2016

Se billeder fra GAME Finals 2016 her.