Placeholder

GAME Finals

♛ Verdens bedste street-event: GAME FINALS ♛

GAME Finals er for alle, både store og små, og entréen er helt gratis. Du kan jump in og deltage i workshops i 3×3 street basket, parkour, panna (1-mod-1 version af gadefodbold), street dance, street art, bordfodbold, løbehjul og meget mere.

Dygtige instruktører underviser og guider hele vejen igennem, og der er mulighed for at lære en masse nye fede ting. Hele dagen vil der være shows, underholdning, lege og mulighed for at købe streetfood og pandekager. Derudover kan man vinde fede præmier, som er sponsoreret af Faxe Kondi, SPORTMASTER og Hummel.

GAME Finals indeholder også DM i street basket. Her kan DK’s mest talentfulde street basket-hold konkurrere på basketbanen om officielt at kunne kalde sig Danmarksmestre i street basket, samt om præmien på 10.000 kr. til vinderne af dame- og herrerækken. Vilde breakdancere indtager også gulvet, laver de fedeste moves og battler one-on-one om præmien på 3.000 kr.

GAME Finals er også samling af alle GAME-zoner rundt omkring i hele landet og de frivillige og børn, der til dagligt træner streetbasket, gadefodbold og dans!

 

Se billeder fra GAME Finals 2017 her.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig på dagen skal du skrive en mail til Thea fra GAME på thea@gamedenmark.org. Du vil blive en del af et fantastisk crew og GAME sørger for event t-shirt og mad og drikke til alle der deltager som frivillige.

Sæt ✗ i kalenderen, kom forbi og få den fedeste dag!